BUĞDAY FİLİZİ

Son güncelleme: 15.02.2006 20:23
  • Vitaminler yönünden çok güçlü olması nedeniyle, günde en fazla 3 çorba kaşığı alınmalıdır. salata üzerine serperek,peynir üzerine serperek vs. kullanabilirsiniz.
    BUĞDAY FİLİZİNİN HAZIRLANMASI
    Bir-iki su bardağı buğday bir kaba konup üzeri suyla örtülür ve oda sıcaklığında (15-20) derece oda sıcaklığında 24 saat bekletip suyu boşaltın sonra 1gün böyle bekletin ,daha sonra hergün biraz suyla nemlendirecek miktarda su serpiştirin. Bir iki gün içinde filizlenmeye başlar ,uzun süre bozlmadan kalabilmesi için buzdolabına koyun.

    Kanserle mücadelede kullanılan besinlerden bir
#14.02.2006 18:15 0 0 0
  • teşekkürler didem
#14.02.2006 19:39 0 0 0
#14.02.2006 19:41 0 0 0
  • eline sağlık


#14.02.2006 20:51 0 0 0
  • evet çok sağlıklı olduğunu biliyorum.deneyeceğim
#14.02.2006 22:37 0 0 0
  • eline sağlık
#14.02.2006 22:44 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#15.02.2006 08:07 0 0 0
  • ellerıne saglık dıdemcım

    paylasımın ıcın tesekkurler
#15.02.2006 10:09 0 0 0
  • faydalı bilgilerinden dolayı tşk ederim didem
#15.02.2006 14:13 0 0 0
  • didem kardeş ellerine sağlık faydalı bitgilerin için
#15.02.2006 20:23 0 0 0