Malzemeler :
1/2 kg. çileklik (çalı çileği) - 2 adet soğan - l çay bardağı mısır yarması - l kaşık salça - l su bardağı kuru fasul­ye - l adet soğan - 2 kaşık tereyağı.
hazırlanışı: Ayıklanmış çileklik (çalı çileği) kaynamakta olan suya ko­narak haşlanır. Süzülür ve sıkılarak doğranır. Bir tencereye ko­yulan suya, haşlanmış mısır yarması ve fasulye ilave edilerek 10 dakika pişirilir. Doğranmış çileklikler kaynamakta olun suya ilave edilerek 20 dakika daha pişirilir. Diğer ta­raftan ince bir şekilde kıyı­lan soğan yağda pembeleşinceye kadar kavrulur, kaynamakta olan çorbaya ilave edilir, 10 dakika daha pişirilerek sıcak servis yapılır. GERİ

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 904
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 03:12
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 21.02.2006 16:42
Paylaştığınız için teşekkür ederim
refik Tarih: 18.02.2006 18:39
tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık