Malzemeler :
2 tabak fasulye turşusu - 2 adet orta boy soğan ,1 kaşık tereyağı - 1-2 kaşık sıvı yağ.

Hazırlanışı :
Fasulye turşusu bol suda yıkanır. Tuzu çıkınca küçük parçalar halinde doğranır. Tavada eritilmiş tereyağının içine ince doğranmış soğanlar ve sıvı yağ ilave edilerek pembeleşinceye kadar karıştırılır. Daha önceden doğranan turşular katılarak karıştırılır, ateşin altı kısılarak tavanın kapağı kapatılır ve beş,on dakika pişmeye bırakılır. Sıcak olarak servis yapılır..

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 540
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 17.05.2006 02:04
Ellerine Saglik
Emrax Tarih: 16.04.2006 15:36
çok güsel olmuş yaa :23:
refik Tarih: 22.03.2006 17:34
ilkdez duyuyorum ilğinç bir yemek çeşidi eline sağlık
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:48
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:41
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
DİDEM Tarih: 21.02.2006 17:24
tarifleriniz için teşekkürler eline sağlık