Malzemeler :
l kg. yufka - l baş soğan - 2 kase yoğurt - bir ka­şık tereyağı - tuz.
Hazırlanışı :
Yufkalar ince rulo biçiminde sarılır, 3-4 cm. uzunluğunda kesilir. Kesilen parçalar bir tepsiye dik olarak (ke­silen yerler üste gelecek biçimde) dizilir. Üzerine bolca sarımsaklı yoğurt dökülür. Yoğurdun üzerine kızdırılmış tereyağı gez­dirilir ve servis yapılır.

Not: Tereyağı çabuk donduğu için yerken dökülmelidir..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 449
favori
like
share
missx Tarih: 05.03.2006 01:59
tarifde bir eksiklikmi var :20:
malzemelerde soğan var ama tarifte yok..
DİDEM Tarih: 05.03.2006 00:18
ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
Serendipity Tarih: 03.03.2006 11:25
eline sağlık
hem kolay hemde güzel le benziyor
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 22:45
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 20.02.2006 23:44
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
refik Tarih: 18.02.2006 21:51
ellerine saglık güzel görünüyor
Liberty Tarih: 18.02.2006 20:41
cok sefiom sironu :78:
tesekkürler dell_307