Malzemeler ;
l bağ pezik (pazı), 3 adet soğan, 4 adet yumurta, 2 çorba kasığı tereyağı, l fincan sıvı yağ, karabiber, tuz.

Hazırlanışı :
Pezik yıkanıp, ayıklandıktan sonra doğranarak, haşlanır ve süzülür. İnce doğranmış soğan yağda pembeleşinceye kadar kavrulur. Buna haşlanmış pezik eklenerek karıştırılır. Tuzu ve karabiberi atılır. Üzerine yumurtalar kırılır. Pişene kadar hafif ateşte tutulur

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 682
favori
like
share
sakin75 Tarih: 03.07.2006 13:11
teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 03.06.2006 01:45
Ellerine Saglik
refik Tarih: 22.03.2006 17:33
teşekkürler mıhlamayı çok severim eline sağlık
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:48
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:42
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
DİDEM Tarih: 21.02.2006 17:24
hımmmm mıhlamada güzel olur teşekkürler.