MALZEMESİ

4 adet kabak
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı dereotu
6 yemek kaşığı hazır çiğ krema
2 su bardağı tavuk suyu
Karabiber
Tuz

TARİF
Kabakları temizleyip yıkadıktan sonra 3 bardak su koyduğunuz tencerede 15 dakika haşlayın. Kabaklardan birini ayırın. Kalanları mikserde püre haline gelene kadar ezin. Tereyağında unu sararana kadar kavurun. Kabak püresi, tavuk suyu, 3 yemek kaşığı krema, karabiber ve tuzu, una ekleyerek kaynayana kadar karıştırın. Kaynamaya başlayınca ayırdığınız kabağı halka şeklinde doğrayarak çorbaya ekleyin. 20 dakika daha kaynatın. Servis yapmadan önce krema ve dereotuyla süsleyin.
:23:

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 366
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 19.07.2006 20:50
Ellerıne Saglık
minta Tarih: 11.07.2006 08:43
TEŞEKKÜRLER
demet Tarih: 07.07.2006 17:49
tarif için tşk ederim
refik Tarih: 24.02.2006 16:04
paylaşımlarınız için teşekkürler ellerinize sağlık kardeş
SU-PERISI Tarih: 23.02.2006 18:49
tarif için teşekkürler ellerine saglık arkadaşım