MALZEMESİ
1 adet tavuk göğüs eti
2 adet havuç
1 adet kabak
1 adet pırasa
1 su bardağı ???
1 yemek kaşığı sıvıyağı
1 yemek kaşığı zencefil
1 çay kaşığı buğday nişastası
Karabiber
Tuz

TARİF
Sebzeleri yıkayın. Kabak, pırasa ve havucu kibrit çöpü kalınlığında doğrayın. Tavaya sıvıyağı ve doğradığınız sebzeleri koyup, 5 dakika soteleyin. Üstüne tuz serper gibi nişastayı serpin, 6 bardak su ve zar şeklinde doğranmış tavuk etlerini koyup, çorbayı 20 dakika kaynatın. ??? ve zencefili koyup karıştırın, 10 dakika kaynatın. Çorbanın suyu azalırsa su ilave edebilirsiniz. Sıcak servis yapın.
:23:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 459
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 19.07.2006 22:09
Ellerıne Saglık
demet Tarih: 07.07.2006 17:48
ellerine sağlık, teşekkürler
refik Tarih: 24.02.2006 16:07
tarifleriniz için teşekkürler ellerinize sağlık
SU-PERISI Tarih: 23.02.2006 18:51
deyişik bir çorba tarifi deneyecegim teşekkürler