MALZEMESİ
1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı un
1 su bardağı arpa şehriye
4 su bardağı tavuk suyu
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz

TARİF
Tencerede yumurta, yoğurt ve unu çırpın. 4 bardak tavuk suyu, karabiber ve tuz ekleyip, kaynayana kadar karıştırın. Arpa şehriyeden 2 yemek kaşığı ayırın. Kalan arpa şehriyeyi çorbaya ilave edip, 20 dakika karıştırarak kaynatın. Çorba koyu olursa sıcak su ilave edebilirsiniz.
Ayırdığınız arpa şehriyeyi kavurup çorbanın üstüne dökün. 10 dakika bekletip servis yapın.
:23:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 477
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 19.07.2006 22:15
Ellerıne Saglık
demet Tarih: 07.07.2006 17:47
ellerine sağlık
refik Tarih: 24.02.2006 16:49
tarifleriniz için teşekkürler arkadaşım
SU-PERISI Tarih: 23.02.2006 18:52
tarif için teşekkürler ellerine saglık arkadaşım