Hazırlama süresi : 35dk
Servis : 6 kişi

MALZEMESİ
250 gr. kuzu eti
2 adet kuru soğan
2 adet yeşil biber
1 yemek kaşığı biber salçası
1 kahve fincanı bulgur
1 su bardağı fırınlanmış erişte
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz, karabiber

TARİF
Tereyağının yarısını tencereye koyun. Küp küp doğranmış soğanlarla aynı boyutta doğranmış kuşbaşı eti katarak kavurun. Üzerine biber salçası, halka doğranmış yeşil soğan, karabiber, tuz ve 8 bardak su koyup, orta ateşte eti iyice pişirin. İçine bulgur ve erişte ekleyin. Suyu azaldıkça, sıcak su ekleyip çorbayı kaynatın. Üzerine tereyağında kızdırılmış pul biber döküp servis yapın.
:1:

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 360
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 19.07.2006 22:30
Ellerıne Saglık
demet Tarih: 07.07.2006 17:32
ellerine sağlık
refik Tarih: 24.02.2006 17:01
paylaşımların için teşekkürler elinize sağlık
SU-PERISI Tarih: 23.02.2006 18:57
eline emegine saglık