Eto'o İstanbul'a geliyor

Son güncelleme: 07.03.2006 17:56

  • Real Zaragoza deplasmanında ırkçı tezahüratlara maruz kalan Barcelona'nın yıldız futbolcusu Samuel Eto'o Türkiye'ye geliyor. Zaman Gazetesi'nin ödül töreni için Türkiye'ye gelecek olan Samuel Eto'o'ya büyük ilgi olması bekleniyor.

    Spor dünyasının Oscarı sayılan Yılın Sporcusu Ödülleri bugün sahiplerini buluyor. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleşecek törene bakan ve milletvekillerinin yanı sıra spor camiasının ünlü isimleri katılacak. Zaman okurlarının oylarıyla kürsüye çıkan 2005 yılının en başarılı isimleri ödüllerine kavuşacak. Hamza Yerlikaya (Yılın Sporcusu), Aziz Yıldırım (Yılın Spor Adamı), Abdullah Avcı (Yılın Teknik Direktörü), Alex de Souza (Yılın Futbolcusu), U 17 Millli Takımı (Yılın Takımı) kürsüye çıkacak. Barcelonanın yıldız futbolcusu Samuel Etoo, Karl Heinz Feldkamp, Mircea Lucescu, Abdullah Gegiç ve dünyada gelmiş geçmiş en iyi 50 futbolcu arasında gösterilen Kamerunlu Thomas Nkono gibi birçok ünlü sima geceye renk katacak.
#27.02.2006 10:50 0 0 0
  • Haber için teşekkürler ustat.
#27.02.2006 18:03 0 0 0
  • Eto İstanbul'a indi..
    Barcelona'nın Kamerun'lu yıldızı Samuel Eto'o Zaman Gazetesi'nin Yılın Sporcusu Ödül gecesine katılmak için İstanbul'a geldi.

    İberia Havayolları'na ait bir uçakla İstanbul'a gelen Samuel Eto'o, Kamerun pasaportu taşıdığı için Türkiye'ye özel izinle geçiş yaparken, menajerinin pasaportunda sorun yaşandı. Yaklaşık yarım saat süreyle Atatürk Havalimanı'nda beklemek zorunda kalan Eto'o ve beraberindekiler, menajerine de özel bir izin verilmesiyle havalimanından ayrıldı.

    Bu arada Eto'o, havalimanında basın mensuplarına açıklamada bulunmazken, basın mensuplarının görüntü almasını istemeyen eşi, Eto'o'nun 30-40 metre arkasından geldi.

    Öte yandan, Eto'o'yu İstanbul'a getiren uçak, kabin ekibinden birinin rahatsızlanması nedeniyle yaklaşık 3.5 saat rötar yaptı. Yeni kabin ekibinin Madrid'e gitmesiyle uçak, 3.5 saat rötarlı olarak kalkarak, saat 18.20'de İstanbul'a ulaştı.
    Lütfü Kırdar'daki Zaman gazetesinin ödül törenine katılacak olan Eto'o, burada bir basın toplantısı düzenleyecek
#28.02.2006 07:19 0 0 0
  • Eto'o'dan müthiş itiraf
    Barcelona'nın yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, 7 yıl önce bir Türk kulübüyle transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geldiğini itiraf etti.
    Bir gazetenin ödül töreni için İstanbul'a gelen Samuel Eto'o, ödül töreninde yaptığı açıklamayla herkesi şoke etti. Kamerunlu yıldız, mikrofonu eline alıp teşekkür ettikten sonra, "7 yıl içinde buraya ikinci gelişim. Bundan 7 yıl önce İstanbul'dan bir kulübe transferim gündemdeydi ama olmadı. Şimdi o takımın ismini vermek istemiyorum" dedi. Herkesi şaşkına çeviren bu itiraf bir süre önce Eto'o'nun Fenerbahçe tarafından beğenilmeyerek gönderildiği iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.


    Eto'o yemekteydi
    Zaman Gazetesi'nin Yılın Sporcusu ödül gecesine katılmak için İstanbul'a gelen Barcelona'nın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, ödül gecesinin ardından Galatasaraylı Song ve Saidou ile birlikte yemek yedi.
    Del Mare Restorant'taki yemekte Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcuları Song ve Saidou'nun yanı sıra Shakhtar Donetks Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç ve Sivasspor Menajeri Bülent Uygun'da katıldı
#28.02.2006 07:21 0 0 0
  • görmeye giderim..
#07.03.2006 17:56 0 0 0