Beşiktaş Transfer Haberleri 2010

Son güncelleme: 15.10.2010 21:04
  • Beşiktaş Transfer Haberleri 2010 - Beşiktaş Transfer Haberleri - Beşiktaş Transfer 2010 - Beşiktasa Kim geldi - Beşiktaş Kimi Aldı - Beşiktaşın Futbolcuları - Beşiktaş Kimi Aldı- Beşiktaş Kimi Transfer Etti


    Mustafa Denizli'nin ısrarla istediği Volkan Şen Kartal'a yeşil ışık yaktı, Siyah-Beyazlılar şimdi rotayı sezonu şampiyonlukla tamamlayan Bursaspor'a çevirdi.

    noimage
    Türkiye'de sezonu en erken açacak takım olan Beşiktaş, sezon biter bitmez transfer çalışmalarına başladı. Siyah-Beyazlılar'ın renklerine bağlamak istediği isimlerin başında gelen Bursasporlu Volkan Şen ile Ozan İpek'in bu öneriye sıcak baktıkları ve 'kulübümüz onay verirse olabilir' yanıtını verdikleri kaydedildi. Aynı şekilde listedeki diğer yerli oyuncular Çağlar ve Mehmet Aurelio'nun da Beşiktaş'a gelebileceği öğrenildi. Ancak Beşiktaş'ın istediği bu dört futbolcunun da kulüpleri bonservis konusunda sıkıntı yaratıyor.

    Zapo ve yüklü bonservis teklif edilecek
    Özellikle Bursaspor'un Volkan ile Ozan İpek'i göndermeye yanaşmadığı belirtildi. Zapotocny'nin bonservisinin yanı sıra yüklü bir bedeli de gözden çıkaran Siyah-Beyazlılar'ın en kısa zamanda Bursa'ya resmi teklifini sunacağı bildirildi. Denizlisporlu Çağlar Birinci ile İspanya'nın Real Betis takımında oynayan Mehmet Aurelio için Galatasaray'ın isminin geçmesi de piyasayı yükseltiyor.
#20.05.2010 20:50 0 0 0
  • Ricardo Quaresma - Ricardo Quaresma Transferi - Quaresma Transfer Beşiktaş


    Başkan, Quaresma için İspanya'da!

    Beşiktaş yönetimi, son 1 aydır transfer gündemine aldığı ve görüşmelerini sürdürdüğü Ricardo Quaresma için İspanya'ya gitti.


    noimage


    Şampiyonlar Ligi finalinde yarın akşam Inter ve Bayern Münih arasında oynanacak karşılaşma için Madrid'de bulunan İtalyan ekibin yetkilileri ile görüşecek olan Beşiktaş yönetiminin, transfere son noktayı koyması bekleniyor. Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu'nun dün akşam İspanya'ya gittiği öğrenildi. Bu üç ismin Inter yetkililerinin yanı sıra İtalyan ekibin Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayan, ama takımıyla beraber Madrid'e giden Quaresma ile görüşecekleri de belirtildi. Özellikle Portekizli oyuncuyla maçtan önce yüz yüze görüşmesi beklenen siyah beyazlı heyetin Quaresma'yı, Beşiktaş'a transferi konusunda ikna etmesi bekleniyor
#21.05.2010 21:49 0 0 0
  • Dünyanın parasını verecekler ona.Halbuki ülkemizde çok kaliteli futbolcular yetişiyor ama arkalarında dayıları olmadığı için kimse onları görmüyor.
#21.05.2010 22:09 0 0 0
  • Beşiktaş yönetimi son 1 aydır kadrosuna katmak için çaba harcadığı Ricardo Quaresma transferinde sona yaklaştı.

    Siyah-beyazlı takımın başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Şube Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, 3 gün önce İspanya'ya giderek bu futbolcu ve İnter Kulübü yetkilileriyle görüşmelerde bulunacaklardı. Dün akşam Madrid'de İnter ile Bayern Münih arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinin ardından bugün İtalyan kulübünün yetkilileri ve Quaresma'nın menejerleriyle görüşen Siyah-beyazlı heyetin transferde büyük aşama kaydettiği öğrenildi. Yapılan görüşmeler sonrası İnter ile büyük oranda anlaşma sağlayan, Portekizli oyuncuyu da ikna eden Beşiktaş heyeti önümüzdeki hafta bu transferle ilgili son noktayı koyacak. Başkan Demirören ve beraberindeki heyetin yarın İstanbul'a döneceği, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı'nın da hafta içinde Quaresma ile yeniden bir araya gelerek aradaki ufak pürüzleri gidereceği kaydedildi. Beşiktaş'ın bu trasferde Quaresma'ya yıllık 3.5 milyon Euro ödemesi bekleniyor.
#23.05.2010 22:26 0 0 0
  • noimage

    Kulübe bu sabah giderek Manisaspor yönetimiyle masaya oturan Güven, daha önce, "Beş büyük takımdan birine gitmezsem kulübümde kalırım" dediğini hatırlatarak, "Beşiktaş ve Bursaspor, ciddi rakamlar öneriyor. Özellikle Beşiktaş'ın teklifi çok cazip. Artık 29 yaşıma geldim. Futbolu bırakmadan büyük takımlardan birinde oynamak istiyorum" dedi.




#27.05.2010 19:26 0 0 0
  • Santa Cruz bombası

    Gündemindeki ilk isim Quaresma olan Kartal bir diğer dünya yıldızı Roque Santa Cruz için de girişimlere başladı. Manchester City'de Adebayor ve Tevez'in gölgesinde kalan Paraguaylı golcü için Beşiktaş'ı avantajlı kılan faktörler hayli fazla


    noimage

    2007'de Bayern Münih'te forma giydiği dönem Beşiktaş'a önerilen ancak el yakan fiyatı nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Paraguaylı santrfor Roque Santa Cruz tekrar gündeme alındı. Uzunca bir süredir İnter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma için çalışmalarını yürüten Beşiktaş yönetimi, Cruz transferi için de mesaiye başladı. Paraguaylı yıldızın transfer şartlarının bu kez daha uygun olması Siyah-Beyazlılar'ı cesaretlendiren bir faktör. İngiltere Premier Ligi'nde Blackburn'la yaptığı sıçramanın ardından geçtiğimiz sezon başında Manchester City'ye transfer olan Cruz, yıldızlarla dolu kadroda yeterince şans bulamamıştı. İngiliz ekibini satın alan Araplar'ın yıldız yağdırdığı kadroda direkt oynama şansını kaybeden forvet oyuncusunun da yeni bir maceraya sıcak baktığı ifade ediliyor. Genelde Oscar Tevez ve Emmanuel Adebayor'un yedeği olarak kulübede oturan Santa Cruz'un, Dünya Kupası Finalleri'nden önce yeni takımıyla sözleşme imzalamak istediği konuşuluyor. Geride kalan sezonda 19 maçta oynayıp 3 gol atan Santa Cruz'un transferinde Manchester City'nin de kolaylık sağlaması bekleniyor.

    Galatasaray formülü
    Kadro maliyetini düşürmek için yıldızlarını kiralama yoluna giden İngiliz ekibinin, Beşiktaş'a gereken kolaylığı yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hatırlanacağı üzere Galatasaray sezon başında aynı kulüpten Elano Blumer'i bol taksitli bonservis bedeliyle kadrosuna dahil etmiş, devre arasında ise Jo'nun yıllık ücretinin dörtte birini ödeyerek kiralama yoluna gitmişti. Brezilyalı'nın ücretinin dörtte üçlük bölümünü ise Manchester ödemeye devam etmişti. Beşiktaş'ın bu transferde benzer formülleri hayata geçirebileceği ifade edildi.

    Orhan Yıldırım

    Santa Cruz kimdir?
    İSMİ: Roque Luis Santa Cruz Cantero
    DOĞUM YERİ: Asuncion (Paraguay)
    DOĞUM TARİHİ: 16 Ağustos 1981
    BOY: 1.88 m
    KİLO: 80
    OYNADIĞI TAKIMLAR: Olimpia (Altyapı), Bayern Münih, Blackburn Rovers, Manchester City
#28.05.2010 18:58 0 0 0
  • İşte Beşiktaş'ın ilk transferi

    noimage

    Beşiktaş, orta sahada forma giyen genç oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı... İşte o genç futbolcu;

    Beşiktaş yerli pazarında ilk sözünü kesti, Karşıyaka'nın orta saha oyuncusu Kıvanç Karataş'ın işini bitirdi.

    Haberturk'e göre, resmi açıklamanın hafta içinde yapılması bekleniyor. Kıvanç, özgeçmişini kafsinkaf.org'a şöyle anlatmıştı:

    1985 Üsküdar doğumluyum. Futbola G.Saray altyapısında başladım. Üsküdar'da oturduğum için G.Saray tesislerine gidip gelmek zor oluyordu. 2002'de Üsküdar'daki Beylerbeyi Futbol Takımı'na geçtim. Sonra Beşiktaş maceram başladı. Beşiktaş'ta Mehmet Ekşi Hocam önderliğinde önce genç, daha sonra PAF takımda 2 yıl oynadım. Sonra Beykoz'a gittim. Şimdi Karşıyaka'dayım.

    Kaynak
#30.05.2010 23:58 0 0 0
  • Quaresma çıkarması

    Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu üçlüsü, Portekizli yıldız ve menaceri ile Madrid'de masaya oturdu. Görüşmenin olumlu geçtiği, golcü futbolcunun imza atmasının an meselesi olduğu ifade edildi.


    Beşiktaş Yönetimi, Ricardo Quaresma için İspanya'ya çıkarma yaptı. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ile birlikte Madrid'e gitti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Güney Amerika gezisine katılan Başkan Yıldırım Demirören de, ziyaretin yarıda kesilmesini fırsat bilip vakit kaybetmeden İspanya'ya geçti. Üçlü, Portekizli oyuncu ve menaceri ile masaya oturdu. Quaresma'nın bonservisini elinde bulunduran dünyanın sayılı kulüplerinden biri olan Inter ile her konuda anlaşan Siyah-Beyazlılar, yıldız oyuncu ile ayrıntılar üstünde pazarlığa başladı. Yapılan temasların çok olumlu geçtiği ve bu hafta içinde imza aşamasına gelineceği belirtildi. Aslında İnter ile 4,5 milyon Euro karşılığında bonservisi için anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın Ricardo Quaresma aşkı yıllar öncesine dayanıyor. Kara Kartal'ın Porto ile yaptığı maçta harikalar yaratan yıldız oyuncu, o günden beri Beşiktaş'ın gizli sevdası olarak ortada duruyor.

    En çok o kazanacak
    Yıllık 4 milyon Euro önerilen Quaresma, kesin anlaşmanın imzalanması halinde, yılda 3,5 milyon Euro alan Nihat Kahveci'yi geride bırakıp en fazla kazanan isim olacak. Portekizli futbolcunun daha önce bu ülkede oynayan Rodrigo Tello ile konuşup, Türkiye ve Beşiktaş hakkında en ince detayına kadar bilgi aldığı da biliniyor.
#01.06.2010 19:01 0 0 0
  • QUARESMA İSTEMEDİ! GELMİYOR!

    02 Haziran 2010 Çarşamba

    Kulübümüz uzun süredir peşinde olduğu Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma defterini kapadı.

    Portekizli futbolcunun Türkiye'de oynamak istemediği, bu nedenle de siyah-beyazlı yöneticilerin bu transferle ilgili girişimlerini sonlandırdığı bildirildi.

    Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Mete Düren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Quaresma ile parasal konuda herhangi bir sorun yaşanmadığını, sadece futbolcunun Türkiye'de oynamak istememesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirterek, ''Kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemiyor. Milli takıma seçilemedi. Kariyerinde düşüş yaşadığı bir dönemde sanırım daha çok göz önünde olmak istiyor. Biz de transfer görüşmelerini kapattık ve yöneticilerimiz İstanbul'a dönüyor. Hocamızla tekrar görüşerek yeni bir rota çizeceğiz'' diye konuştu.
#02.06.2010 14:14 0 0 0
  • noimage


    BJK Futbol A.Ş.'den Açıklama ;

    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Roberto Hilbert'le görüşmelere başlandığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklama şöyle:
    "Almanya futbol takımlarından VfB Stuttgart'ın oyuncusu Roberto Hilbert'in transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır."
#05.06.2010 17:03 0 0 0
  • Beyaz Pascal

    90 dakika koşuyor, mücadeleden hiç kaçmıyor, giydiği formanın hakkını sonuna kadar veriyor. "Bize Pascal Nouma ruhu gerek" diyen Beşiktaşlılar Roberto Hilbert'i çok sevecekler...




    noimage

    Ricardo Quaresma'nın peşinden uzun süre koşan ancak Portekizli'yi bir türlü ikna edemeyen Beşiktaş, bu transferin yatmasından sonra gözünü Stuttgart'ın sağ kanat oyuncusu Hilbert'e çevirmişti. Görüşmelere başlandığı borsaya bildirildi, geri sayım başladı. Doğal olarak bir çok Beşiktaşlı Quaresma'dan sonra pek tanımadıkları Hilbert'in gündeme gelmesinden mutlu değil. Ancak Alman futbolcu, transferin gerçekleşmesi halinde kısa sürede kendini taraftara sevdirecek gibi görünüyor.

    Sahada hırstan çatlıyor
    Teknik açıdan bakıldığında Hilbert sağ çizginin her bölgesinde görev yapabiliyor, savunmaya yardım ediyor, ileri gidiyor. Ayrıca sık sık cezaalanının içerisine girip gol arıyor, atıyor da... Bıkmadan usanmadan çalışıyor, izleyeni bile yoruyor, 90 dakika boyunca koşuyor. Belki Quaresma gibi olağanüstü yetenekli değil ama sahada adeta hırstan çatlıyor... Pascal'ın birazcık uslusu, sağ kanatta oynayanı ve beyaz tenlisi! Eski takımı Fürth'te de, Stuttgart'ta da taraftarlar onu bu yüzden sevdiler.

    Quaresma'dan Hilbert olmaz
    Yetenekleriyle olmasa da, hırsıyla ve mücadelesiyle oynadığı her takımda yıldızlaşmayı başardı. Her zaman taşın altına elini koyabilecek bir oyuncu görüntüsü çizdi. Hilbert hiçbir zaman Ricardo Quaresma ve benzeri oyuncular kadar ilgi görmese de kulüplerine hep Quaresma'dan daha faydalı oldu. "Bize Pascal Nouma ruhu taşıyan, sahada savaşan oyuncular lazım" diyen Beşiktaşlı taraftarların İnönü'de Roberto Hilbert'le buluşmasına çok az kaldı.
#06.06.2010 11:01 0 0 0
  • noimage


    Beşiktaş ile Quaresma arasındaki görüşmeler, transfer söylentileri bitmek bilmiyor. Portekizli süperstar için kulübü İnter'le her konuda anlaşmaya varıp, 8 milyon Euro'ya el sıkışan Siyah-Beyazlı yetkililer uzun süre görüştükleri Quaresma'yı bir türlü ikna edememişlerdi. Başta, "Quaresma, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor" açıklamasıyla, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ve kamuoyu aydınlatılmış, bu transferin askıya alındığı dile getirilmişti. Ancak işin içyüzünün çok farklı olduğu ortaya çıktı.

    Fiyatını yükseltmek istiyor
    Taraftarların ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in çok istediği Quaresma'nın, durumun farkında olduğu ve fiyatını yükseltmek amacıyla pazarlıkları ağırdan aldığı kaydedildi. İnter'den senelik 3.5 milyon Euro kazanan Q7, bu rakamı daha yukarılara çektikten sonra imza atmayı düşünüyor. Ricardo Quaresma'nın, Beşiktaş'tan senelik 4.5 milyon Euro almak istediği belirtiliyor. Beşiktaşlı yöneticiler ise, takım içerisindeki dengeleri düşünüyor ve Quaresma'yı senelik 3.5 milyon Euro'ya razı etmeye çalışıyor. Avrupa'daki yüksek vergi bedelleri de gözönünde bulundurulduğunda Portekizli yıldızın da Beşiktaş'ın teklifine evet diyebileceği konuşuluyor. Beşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği bir formanın 10 Haziran'daki törenle tanıtılacak olması da, "Formaları Quaresma tanıtacak" iddialarını güçlendiriyor.

    Orhan Yıldırım



    noimage



    Bursaspor'un da bu futbolcunun bonservisini yüksek tutmasının sonrasında, Kara Kartallar yeni hocaları Schuster'i beklemeye başladılar. Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı maçların DVD'lerini izleyen Bernd Schuster'in vereceği rapor doğrultusunda transfer görüşmelerinin şekilleneceği kaydedildi.









#08.06.2010 19:12 0 0 0
  • Schuster'in prensleri!

    Alman hoca Beşiktaş'a yalnız gelmiyor... Sözleşmesinin resmiyet kazanmasıyla birlikte harekete geçen Schuster, eski öğrencileri Robinho ve Guti'nin transferi için kolları sıvadı.


    Teknik direktör krizinin aşılmasıyla birlikte Beşiktaş'ta gözler transfere çevrildi. İddialı bir takım kurmanın hesaplarını yapan Kartal'ın çiçeği burnunda hocası Bernd Schuster'in, Real Madrid'ten öğrencileri Guti ve Robinho için çalışmalara başladığı kaydedildi. Daha önce de Guti'yle temasa geçen ve "İmza atınca görüşürüz" yanıtını alan Alman teknik direktör, telefona sarıldı. Guti'den olumlu yanıt alan Schuster, eski kulübü Real Madrid'in bu oyuncu hakkındaki son kararını bekliyor. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İspanyol oyuncuyu, Real'in de göndereceği konuşuluyor.


    Robinho zor ama imkansız değil

    Hedefteki bir diğer isim ise Brezilyalı süperstar Robinho... Beşiktaş'ın Schuster tercihinde de önemli rol oynayan Robinho'nun transferi ise Guti kadar kolay değil. "Schuster varsa, ben de varım" diyen Brezilyalı futbolcunun yüksek maliyeti akıllarda soru işaretleri yaratıyor. Ancak bu noktada da gözler, kongre zamanında yıldız bir oyuncuyu Beşiktaş'a hediye edeceğini vaadeden Mübariz Mansimov'a çevriliyor. Robinho'nun transferini Mansimov'un karşılaması için camianın da baskısı bekleniyor.
#11.06.2010 22:27 0 0 0
  • Podolski bombası!

    Beşiktaş golcüsünü Almanya'da buldu. Schuster aracılığıyla Podolski'yle temasa geçildi, ekonomik kriz yaşayan yıldız oyuncunun kulübü Köln'le masaya oturuldu.

    noimage

    Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük koltuğunu Bernd Schuster'e emanet eden Beşiktaş'ta transfer rüzgarları esmeye başladı. Geçen sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlılar'ın, dünyaca ünlü bir

    Köln'e 8 milyon Euro
    Lukas Podolski'nin kulübü Köln de bu transfere hiç de olumsuz bakmıyor... Büyük bir ekonomik kriz içerisinde olan Köln'ün, Podolski için tekliflere açık olduğu biliniyor. Köln tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını taşıyan Podolski için Kırmızı-Beyazlılar 10 milyon Euro ödemişlerdi. Beşiktaş ise, Fink ve 8 milyon Euro'luk bonservisle bu transfere nokta koymayı hedefliyor. Kadroda yer alan Alman oyuncuların fazlalığı da, Siyah-Beyazlılar için ayrı bir avantaj anlamına geliyor. Forvet hattının her bölgesinde görev yapabilen Podolski, bir 10 numara kadar yetenekli olmasının yanında ayrıca son vuruşlarda da çok etkili...

    Podolski kimdir?
    Ülkesi: Almanya
    Doğum yeri: Gliwice-Polonya
    Doğum tarihi: 4 Haziran 1985
    Boyu: 1.82
    Mevkii: Forvet
    Oynadığı takımlar: Köln, Bayern Münih
    Milli kariyeri: 73 maç, 38 gol





#12.06.2010 08:37 0 0 0
  • Lukas Podolski'yi markaja alan Beşiktaş, bir başka Alman golcüyü de listesine ekledi. "Aceleci davranmayalım" diyen yönetim, Schuster'in de onay verdiği Klose için çalışmalara başladı. "Bernd Schuster varsa gelirim" diyen Brezilyalı süperstarın transfer haberleri, İngiliz basınına da sıçradı. Daily Mail gazetesi, "Robinho, Schuster'le Beşiktaş'ta buluşabilir" haberini manşetlere taşıdı.

    KLOSE
    Beşiktaş'ta Panzer devri başladı! Kadrosunda Fabian Ernst ve Michael Fink'i barındıran, takımı da Bernd Schuster'e emanet eden Siyah-Beyazlılar, Hilbert'le de el sıkışmıştı. Kara Kartallar bir başka Alman yıldız için de düğmeye bastı. Önce Köln'den ayrılacağı konuşulan Lukas Podolski'ye kancayı atan Beşiktaşlı idareciler, tüm alternatifleri de değerlendirmeye başladı. Bu doğrultuda menacerler aracılığıyla Miroslaw Klose'nin ismi gündeme geldi.
    Formasını kaptırmıştı
    Bayern Münih'te fazla forma şansı bulamayan ve kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Miroslaw Klose'nin futbol yaşamını farklı bir ülkede sürdürmeye sıcak bakabileceği dile getirildi. Tıpkı Podolski gibi Almanya'nın 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer alan Klose'nin bonservis bedelinin, Podolski'ye oranla daha uygun olabileceği bildirildi. 88 kez Almanya Milli Takımı'nın formasını giyen 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, rakip fileleri 44 kez havalandırmıştı.
#13.06.2010 10:48 0 0 0
  • Sercan Beşiktaş'ta



    noimage

    noimage

    noimage


    Beşiktaş, teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü çalıştırıcı Schuster'i getirmesinin ardından bugün öğle saatlerinde Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'yı kadrosuna katmıştı.

    Siyah-beyazlı kulüp bunlarla yetinmedi ve şimdi de devlerin peşinden koştuğu Bursaspor'un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım'ın transferini bitirdi. Kartal genç oyuncu için yeşil-beyazlılara Holosko'nun yanı sıra, Bursaspor'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Zapotocny'nin bonservisini ve 3 milyon euro verecek.
    Transferin ise en kısa sürede açıklanması bekleniyor.


    Kaynak

#13.06.2010 19:22 0 0 0
  • noimage

    Siyah-Beyazlı kulüp, bu transfer için Inter Kulübü'ne 7.3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca Beşiktaş'ın önümüzdeki yıllarda yakalayacağı başarı ile doğru orantılı olarak İtalyan kulübüne yine ödeme yapacağı ve bu miktarın da 1.5 milyon Euro civarında olacağı öğrenildi.

    Siyah-Beyazlı kulüp, cuma günü son teklifini yaptığı ve bugün anlaşmaya vardığı Ricardo Quaresma'ya ise ilk yıl 3.5 milyon Euro, ikinci yıl 3 milyon 750 bin Euro, son yıl da yine 3 milyon 750 bin Euro öedeyecek. Yani Beşiktaş üç yıl için Portekizli futbolcuya toplam 11 milyon Euro ücret verecek. Bu rakam Beşiktaş tarihinde bir futbolcuya verilen en yüksek rakam olarak da tarihe geçti.

    Kaynak
#14.06.2010 00:14 0 0 0
  • sercan kim de karşılığında holosko 3 milyon euro ve zaponun bonservisiniz veriyorsunuz anlamadım holosko cebinden sercan gibi 5 tane futbolcu çıkartır diğer verilenleri hesaba bile katmayın oturun mantıklı düşünün arkadaşlar fenerbahçeyi sevmem ama transfer konusunda çok iyi adımlar atıyorlar ha başarı yok o da onların erken konuşması neyse sercan transferi boş bir transfer bomba olarak nitelendiriyorlar dikkat etsin beşiktaşk ım o bomba elinde patlamasın
#14.06.2010 09:26 0 0 0
  • Beşiktaş'tan Sercan açıklaması

    Beşiktaş Kulübü, Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım ve kulübü ile herhangi bir görüşmede bulunulmadığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.


    Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye yapılan açıklamada, "Bazı medya organlarında Bursaspor Kulübü oyuncusu Sercan Yıldırım'ın transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşıldığına dair haberler yer almaktadır. Ancak, şirketimiz gerek futbolcu gerekse kulübü ile herhangi bir görüşmede bulunmamıştır" denildi.




    Beşiktaş için Albin iddiası!

    İspanyol spor gazetesi AS, Getafe'de oynayan Uruguaylı orta saha oyuncusu Juan Angel Albin'in Beşiktaş'a transferinin çok yakın olduğunu iddia etti.


    "Albin'in Beşiktaş'a transferine bir adım kaldı" diye yazan AS, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda başlayan Beşiktaş ile Albin arasındaki görüşmelerin şu anda çok ileri düzeyde olduğunu iddia etti.

    Teknik direktör Bernd Schuster'in Beşiktaş'a gitmesinin Albin'in transferini de kolaylaştıracağı, Getafe'nin de bonservis bedelinde indirim yapabileceği ileri sürüldü. 23 yaşında ve 4 yıldır Getafe formasını giyen Albin'in sözleşmesi gelecek yıl sona erecek.











    "Herkes bizi istiyor"

    Quaresma transferini bitiren Başkan Demirören'in keyfi yerinde: Robinho da, Guti de, Klose de bize gelmek için bekliyor. Camiamız yeni sezonda Beşiktaş'la gurur duyacak.

    Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören çok mutlu... Önce teknik direktör krizini Bernd Schuster ile çözen Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, yılan hikayesine dönen Ricardo Quaresma transferini de mutlu sonla noktalamanın sevincini yaşıyor. FANATİK'e durum değerlendirmesi yapan Demirören, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Demirören, "Hoca konusunu bizzat, kısa sürede çözdük. Görüyoruz ki transferde de Beşiktaş'a büyük ilgi var. Robinho, Brezilya Milli Takımı'nın kampında, 'Schuster neredeyse ben de gözüm kapalı giderim' diyor. Guti de İspanyol basınına özellikle Beşiktaş'a gelmek istediğini söylüyor. Daha önce kapalı kutu gibi görünen Klose de gelmek için bizden haber bekliyor. Bunlar gibi birçok yıldız isim, Beşiktaş'a gelmek için hazırlar" diye konuştu.

    Kulüp olarak etik dışı bir iş yapmadıklarının altını çizen Demirören, "Camiamız yeni sezonda takımları ile gurur duyacaklar. Geçmişteki hatalarımızdan ders aldık. Az, ama takımın üzerine koyacak, tribünleri ateşleyecek isimlere yöneldik. Quaresma da bunlardan biriydi. İstedik ve aldık. Beşiktaş'ta transfer hiç bitmez. Sürprizlere hazır olun" yorumunu yaptı.

    Orhan Yıldırım



#14.06.2010 18:52 0 0 0