Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Konya Altınekin

Son güncelleme: 25.05.2010 22:17
  • Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu İletişim
    noimage

    Merkez İlköğretim Okulu Konya Altınekin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

    Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Tarihçesi:

    Okulumuz ilk olarak 1940 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır. O zamanki yapılan bina 2007 yılına kadar Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılmıştır. Yeni yapılan bina ile birlikte okulumuz yeni yerinde eğitim-öğretimine devam etmektedir. Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan bina 2007 yılında okulumuzun bahçesine 8 derslikli ek bina inşaatının yapımına başlanması ile yıkılmıştır yeni binamız 2009 Mayıs ayından itibaren tamamlanarak eğitim-öğretime başlanmıştır. II.kademe sınıflarımız yeni binamızda diğer sınıflarımız ise eski binamızda eğitim-öğretime devam etmektedirler.
    Okulumuz bünyesinde 21 derslik, 21 şube, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı Odası, 1 Çok Amaçlı Salon, 1 Spor Odası, 1 Araç-gereç odası, 1 Fen Laboratuarı, 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı, 2 Öğretmenler odası, 1 Rehberlik odası, 1 Kütüphane ve Tuvaletler mevcuttur.
    Okulumuzun 2008-2009 eğitim öğretim yılında ismi değiştirilerek vatani görevini yaparken şehit olan Ahmet YILMAZ'ın ismi okulumuza verilmiş ve okulumuzun adı Merkez İlköğretim Okulu iken Altınekin Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu olarak degiştirilmiştir.

    Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

    Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
    Bulunduğu Yer: KONYA / ALTINEKİN
    Adı: MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU
    Adresi: Vatan Caddesi Ölmez Mah.
    Telefon Numarası: 3326312008
    Faks Numarası:
    E-mail Adresi:
    Web Adresi: -

    Ahmet Yılmaz İlköğretim Okulu Resimleri:

    noimage

    noimage

    noimage

    Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr

    noimage
#25.05.2010 22:17 0 0 0