Oscar ödülleri yıldızların elinden

Son güncelleme: 21.08.2007 07:39
  • Bu yıl 78'inci kez dağıtılacak Oscar ödüllerine değer görülen isimler ödüllerini ünlü yıldızların elinden alacak. Amerikan Film Akademisi'nin resmi internet sitesi, törenin detaylarını ilan etti.

    5 mart 2006'da Kodak Tiyatrosu'nda gerçekleşecek tören, ABC televizyonu tarafından naklen yayınlanacak.Törenin ana sunuculuğunu bu yıl aktör Jon Stewart üstlenecek.

    'The Daily Show with Jon Stewart' adlı şovuyla tanınan sanatçı, ilk kez törenin sunuculuğunu üstleniyor.

    Sürpriz sunucu Jennifer Aniston

    Oscar töreninde kazanan ünlülere ödüllerini dağıtacak yıldızlar da belli oldu. Ünlü yıldız Jennifer Aniston, bu yılki törenin sürpriz sunucuları arasında yer alıyor.

    İlk kez Oscar töreninde ödül dağıtacak olan yıldız, 'Friends' dizisiyle tanınmış ve son olarak 'Gerçek Dedikodu' adlı filmle seyirciyle buluşmuştu.

    Dört kez Oscar ödülünü kucaklayan aktör Clint Eastwood da törenin sunucuları arasında yer alıyor.

    Oyuncu, yönetmen ve yapımcı olan Eastwood, dört altın heykelciğin yanı sıra Irving G. Thalberg Onur ödülü'nün de sahibi.

    Aktör Tom Hanks de törene bu kez aday olarak değil sunucu olarak katılıyor.

    'Philadelphia' ve 'Forrest Gump' filmleriyle 1993 ve 1994'te iki yıl üst üste Oscar ödülüne değer görülen sanatçı, beş kez de ödüle aday gösterildi.

    Nicole Kidman da sunucular arasında

    'The Hours' filminde Virginia Woolf'u canlandırarak Oscar ödülü kazanan Nicole Kidman da gecenin sunucuları arasında yer alacak.

    Geçtiğimiz yıl 'Ray' filminde efsane sanatçı Ray Charles'ı canlandırarak Oscar ödülü kazanan genç aktör Jamie Foxx, bu kez ödül dağıtacak.

    'Miami Vice' dizisinin beyazperde versiyonu için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Foxx, sinema dünyasının son yıllardaki en yetenekli yıldızları arasında gösteriliyor.

    Geçtiğimiz yıl 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında Oscar ödülünü kucaklayan tecrübeli aktör Morgan Freeman ile 'Milyon Dolarlık Bebek' filmiyle 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazanan Hillary Swank da bu yıl törende sunuculuk yapacak.

    Genç yıldız Jessica Alba, rapçi ve aktör Chris Bridges, aktris Sandra Bullock, Steve Carell, Will Ferrell,Terrence Howard, Queen Latifah, Keanu Reeves, Will Smith, Luke Wilson,Meryl Streep ve Owen Wilson da törenin diğer sunucuları olacak.
#02.03.2006 14:45 0 0 0
  • merakla bekliyorum bende bu yılki töreni bakalım kimler alıcak oscarları NTV canlı verecek sanırım töreni
#02.03.2006 14:56 0 0 0
  • paylaşım iin sağol
#08.03.2006 12:06 0 0 0
  • Paylaşım İçin Teşekkürler Ellerine Sağlık...
#21.08.2007 07:39 0 0 0