Adramis Termal Hotel - Edremit

Son güncelleme: 28.05.2010 13:27
  • Adramis Termal Hotel - kaplıcalar - termal oteller
    noimage

    Otel Bilgisi
    Kuzey Ege'de Kaz Dağları ile denizin kucaklaştığı, bir yanda denizin tuzlu suyu, diğer yandan oksijen kaynağı dağlarından buz gibi tatlı suları, zeytin ağıçları ile bezenmiş doğal güzelliklerin buluştuğu, tatil bölgesinde termal tesislerden sıcak şifalı sular fışkıran Türkiye'nin bu cennet köşesinde, yaşam hakkının kutsallığına inanan düşünce ile kurulmuş bir termal tesis olarak sağlıklı insan,sağlıklı toplum bilincinde sevecen, şevkatli ve güleryüzlü hizmeti görev bilen personeli ile hizmetinizdedir.

    noimage

    Otel Özellikleri

    * Otelde botanik bahçeli ve rahatça oturma alanı olan 19 dönümlük bir bahçe, gece gündüz kullanabileceğiniz futbol, voleybol, basketbol, tenis oynayabileceğiniz spor komplexi mevcuttur.

    noimage

    * Adramis Health Centre'da kapalı termal havuzların yanısıra, arzu eden konuklar için, özel soyunma ve dinlenme odaları serinleme köşeleri ve saunalar hazırlanmıştır.

    * Otelde bir adet kır düğün alanı, bir adet havuz başı yemek ve alanının yanısıra 250 kişilik toplantı salonu, 600 kişilik çok amaçlı toplantı ve balo salonu bulunmaktadır.

    * Adramis Termal Hotel sağlık merkezinin magnezyum ve demir gibi zengin mineraller içeren şifalı termal suyu sağlığınıza sağlık katmaktadır.

    noimage

    Oda Özellikleri

    Otelde 66 oda mevcuttur. Bütün odalarda termal suyla donatılmış küvetli banyolar, split klima, kalorifer, uydu TV, minibar, direct telefon, fön makinesi ve kasa bulunmaktadır.


    Yakın Merkezler

    * Edremit Havalimanı - 3 km
    * İzmir Havalimanı - 190 km


    Konum Bilgisi
    Edremit, Bostancı Köyü'nde bulunan Adramis Termal Hotel, merkeze 1 km, Edremit Havalimanı'na 3 km, İzmir Havalimanı'na 190 km uzaklıktadır.

    Otel denize 10 km mesafededir.

    http://www.adramistermal.net/index_tr.htm
#28.05.2010 13:27 0 0 0