Onu seviyorsunuz, peki ya cocuklarini??

Son güncelleme: 16.03.2006 18:58
  • Uzun zamandır aradığınız Bay Doğru ile tanıştınız. Peki onun "Çocuklu Bay Doğru" olduğunu öğrenirseniz, aniden üvey anne olmaya hazır mısınız?

    noimage


    Kadınlar evliliği ve çocuk sahibi olmayı hayatlarında yapılması gerekenler listesinde arkalara attıkça yeni nesil ''üvey anne''ler türedi. Nasıl mı? Bunlar 30'larında kariyer sahibi, hayatlarında bir tek ''kendileri'' olan kadınlar. Gece geç saatlere kadar dışarıda oluyor, restoranlarda yemek yiyor, evlerini temizlikçilere emanet ediyorlar; böylece çocuğu olan birileriyle karşılaşma olasılıkları çok düşük. Ancak bu kadınlar, önceki ilişkisinden çocuğu olan adamlarla çıktıkları zaman birdenbire 'üvey anne'' moduna geçmek zorunda kalıyorlar. Yani olabildiğince hızlı bir şekilde ''anneliği'' öğrenmeleri gerekiyor.
    Bu arada erkekler, eskiye kıyasla çocuklarıyla çok daha ilgili. Kısacası siz de çıktığınız erkeğin çocuğu olduğunu öğrendiğinizde kendinizi annelik yaparken bulabilirsiniz.

    Yani tam da Bay Doğru'ya bir şarap kadehinin üzerinden bakar ve güzel hayaller kurarken bir an o kadehin yerine biberon halüsinasyonu görebilirsiniz! Çünkü siz ''Çocuklu Bay Doğru''yla birliktesiniz! Ve sizin durumunuzda olan pekçok ünlüyle aynı kaderi paylaşıyorsunuz: Britney Spears, Katie Holmes, Sienna Miller, Jennifer Lopez, Ebru Şallı, Nurgül Yeşilçay, Tuba Coşkun Erbil...

    Yeni sorumluluklarınız daha önce çocuk bakmadıysanız size oldukça zor gelebilir. Oysa genellikle kadınların çocuklara karşı çok ilgili olması beklenir. Hele çıktığınız adam da aynı şeyi bekliyorsa, işiniz zor, şimdiden belirtelim! Oysa bazı kadınlar da çocuk sahibi olmayı istemezler, dolayısıyla çocuklarla ilgili en basit şeyleri bile bilmeyebilirler!

#03.03.2006 17:03 0 0 0
  • çok zor bir durum "üvey anne" için de "çocuk" içinde.
    ama öyle bişey olursa önce kendimi hazırlamaya çalışırım heralde
#16.03.2006 17:09 0 0 0
  • çok zor ama sevdikten sonra çoçuklarınıda kabul etmeli,önceden çoçuklarla konuşup her iki tarafta kendisini hazırlamalı. karşılıklı sevgi ve saygıyla halledilir sanırım
#16.03.2006 18:58 0 0 0