tsk ederim,

NAZ bu tarif pek zahmetli sayilmaz, insanin kolu agiriyo sonra :85:

abla yaf bazen geliyorlar bana giriyom mutfaga :21:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1811
favori
like
share
mihmandar Tarih: 03.06.2010 23:18
kendi tarifinizi paylaşmanız çok güzel olmuş.

aynı hamuru (hamur soğuduktan sonraki 2 yumurta ilave edilmedenki hali) ılık yağa tırtıllı kalıpla sıkıp kızarttıktan sonra
2 bardak suya 2 bardak şekerle hazırlanmış şerbete atılırsa bildiğimiz tulumba tatlısı oluyor.
(şerbet soğuk olacak).
Şayeste Tarih: 29.05.2010 21:12
Ne güzel anlatmışsın resimlerle..
Hiç bu işlerden anlamayan biri bile yapabilir..
Ellerine sağlık arkadaşım..

Profiterol yapmak hep zoruma gider benim..
Ama yemesini çok severim..

Ayrıca çok güzel profiterol derim ben
Nerqish Tarih: 29.05.2010 17:09
[COLOR="SlateGray"]Harika bir sunum teker teker aciklamissin ellerine saglik canim cok guzel gorunuyorlar.
Ben denemem benim hamur kesin baska renk olur valla yapamiyom bu isleri
YildizZB Tarih: 29.05.2010 16:56
tsk ederim,

NAZ bu tarif pek zahmetli sayilmaz, insanin kolu agiriyo sonra :85:

abla yaf bazen geliyorlar bana giriyom mutfaga :21:
Sari Menekse Tarih: 29.05.2010 11:00
Profesyonel bir tarif sunumu oldu, ellerine saglik, ugrasmissin baya.
Mutfaga hic girmemis olan bile kesin bu tarif ile basarili olur.:85:
MeLiS-EcE Tarih: 28.05.2010 23:06
Çok lezzetli görünüyo eline sağlık:3:
NaZ Tarih: 28.05.2010 22:53
Çok güzel görünuyor bana ekler pastayida hatirlatti biraz

Arada bende yapiyorum ama çok zahmetli bir is :67:

ellerine saglik Yildiz abla
bugulu-gözler Tarih: 28.05.2010 20:20
emegine saglik yildiz
deneyecegim insallah basarili olurum:72:
YildizZB Tarih: 28.05.2010 20:10
Tesekkür ederim.
Türkce isminin dogru yazilisini aramak, tarifi yapmaktan daha zor oldu :72:telafus etmeside zor