tsk ederim,

NAZ bu tarif pek zahmetli sayilmaz, insanin kolu agiriyo sonra :85:

abla yaf bazen geliyorlar bana giriyom mutfaga :21:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1798
favori
like
share
mihmandar Tarih: 04.06.2010 00:18
kendi tarifinizi paylaşmanız çok güzel olmuş.

aynı hamuru (hamur soğuduktan sonraki 2 yumurta ilave edilmedenki hali) ılık yağa tırtıllı kalıpla sıkıp kızarttıktan sonra
2 bardak suya 2 bardak şekerle hazırlanmış şerbete atılırsa bildiğimiz tulumba tatlısı oluyor.
(şerbet soğuk olacak).
Şayeste Tarih: 29.05.2010 22:12
Ne güzel anlatmışsın resimlerle..
Hiç bu işlerden anlamayan biri bile yapabilir..
Ellerine sağlık arkadaşım..

Profiterol yapmak hep zoruma gider benim..
Ama yemesini çok severim..

Ayrıca çok güzel profiterol derim ben
Nerqish Tarih: 29.05.2010 18:09
[COLOR="SlateGray"]Harika bir sunum teker teker aciklamissin ellerine saglik canim cok guzel gorunuyorlar.
Ben denemem benim hamur kesin baska renk olur valla yapamiyom bu isleri
YildizZB Tarih: 29.05.2010 17:56
tsk ederim,

NAZ bu tarif pek zahmetli sayilmaz, insanin kolu agiriyo sonra :85:

abla yaf bazen geliyorlar bana giriyom mutfaga :21:
Sari Menekse Tarih: 29.05.2010 12:00
Profesyonel bir tarif sunumu oldu, ellerine saglik, ugrasmissin baya.
Mutfaga hic girmemis olan bile kesin bu tarif ile basarili olur.:85:
MeLiS-EcE Tarih: 29.05.2010 00:06
Çok lezzetli görünüyo eline sağlık:3:
NaZ Tarih: 28.05.2010 23:53
Çok güzel görünuyor bana ekler pastayida hatirlatti biraz

Arada bende yapiyorum ama çok zahmetli bir is :67:

ellerine saglik Yildiz abla
bugulu-gözler Tarih: 28.05.2010 21:20
emegine saglik yildiz
deneyecegim insallah basarili olurum:72:
YildizZB Tarih: 28.05.2010 21:10
Tesekkür ederim.
Türkce isminin dogru yazilisini aramak, tarifi yapmaktan daha zor oldu :72:telafus etmeside zor