Kamp programı netleşti

Son güncelleme: 25.06.2010 14:31
  • Kamp programı netleşti

    29 Mayıs 2010 Cumartesi

    Beşiktaşımız'da büyük bir belirsizliğe yol açan kamp programı sonunda netleşti.


    Kamp programı netleşti
    Süper Lig'de sezonu en erken açacak takım olan Beşiktaşımız'da büyük bir belirsizliğe yol açan kamp programı sonunda netleşti.

    Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Avusturya'yı istemesine rağmen, rezervasyonda geç kalındığı gerekçesiyle rota Almanya'ya çevrildi. 23 Haziran'da İstanbul'da toplanacak olan Kara Kartallar, 26 Haziran'da 2 haftalık kamp için Almanya'nın Münih kentinin yolunu tutacak.
#29.05.2010 15:41 0 0 0


  • İşte Beşiktaş'ın kamp programı!



    Beşiktaş'ın yeni sezon kamp programı belli oldu. Siyah beyazlı takımın 2010-2011 sezonu hazırlıkları çerçevesinde 26 Haziran - 10 Temmuz tarihleri arasında Avusturya'nın Pongau bölgesindeki St. Johann kasabasında kamp yapacağı açıklandı.
    23 Haziran tarihinde İstanbul'da toplanacak ve yeni sezonun ilk çalışmalarını burada gerçekleştirecek olan Siyah-Beyazlılar 3 günlük çalışmanın ardından 26 Haziran'da Avusturya'ya gidecek. Beşiktaş'ın kamp süresince oynayacağı hazırlık maçları programının ise daha sonra açıklanacağı belirtildi






    Beşiktaş sahaya iniyor


    Beşiktaş sahaya iniyor!

    Teknik direktörlüğe Bernd Schuster'i getiren, Inter'den Ricardo Quaresma, Stuttgart'tan da Roberto Hilbert'i kadrosuna katan Beşiktaş, 2010-2011 futbol sezonun hazırlıklarına yarın başlayacak.


    Beşiktaş-Beşiktaş sahaya iniyor!

    UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçları nedeniyle sezonu erken açmak zorunda kalan siyah-beyazlılar, yarın sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelecek.

    Teknik heyet ve futbolcular, tesislerde birlikte kahvaltı ettikten sonra gün içinde sezonun ilk antrenmanı yapılacak.
#22.06.2010 20:08 0 0 0


  • Takımımız Sezonu Açtı


    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan Futbol Takımımız, yeni sezon öncesi biraraya gelerek tanıştı.


    Sabah saatlerinde toplanan Siyah Beyazlılarımız ilk olarak kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından Teknik Direktörümüz Schuster ve yeni oyuncularımız, takım arkadaşlarıyla tanıştı. Tanışmanın ardından bir toplantı yapan Alman teknik adam yeni sezon hazırlık planlarını anlattı ve antrenman programıyla ilgili bilgi verdi.




    BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki toplantıya milli takımlarda mücadele eden Şilili Tello ve Slokvayalı Holosko ile Cuma gününe kadar izin olan İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman ve Nihat Kahveci katılmadı.

    Bugün antrenman yapmayan Siyah Beyazlılarımız, yarın (24 Haziran) çift idman yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Basın mensupları saat 10.00'daki idmanda görev yapabilecek, 18.00'deki çalışma ise basına kapalı yapılacak.







    noimage





    noimage





    noimage





    noimage
#23.06.2010 17:50 0 0 0


  • Futbolcularımızdan Bobo, Fink, Ernst, Ferrari, Tabata ve Nobre bugün sağlık kontrolünden geçti.
    Futbolcularımız'ın sezon öncesi rutin sağlık kontrolleri Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yapıldı.





    noimage





    noimage





    noimage





    noimage
#23.06.2010 17:52 0 0 0
  • Kamp Programında Değişiklik
    25.06.2010 13:06

    Futbol Takımımız, yeni sezon hazırlıkları için yarın (26 Haziran) Avusturya'ya gidecek. Kamp, 7 Temmuz Çarşamba günü sona erecek.

    Yeni sezon hazırlıklarının ilk ayağına 24 Haziran Perşembe günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla başlayan Siyah Beyazlılarımız, hazırlık kampını Avusturya'nın Pongau bölgesindeki St. Johann kasabasında yapacak. Yarın saat 15.30'da Münih'e gidecek olan Ekibimiz, daha sonra karayoluyla kamp yapacağı bölgeye hareket edecek.

    Takımımız, 26 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasındaki kampta iki hazırlık maçı oynayacak. İlk olarak 3 Temmuz Cumartesi günü Azeri takımı Neftchi Baku ile Bischofshofen Stadı'nda karşılaşacak olan Siyah Beyazlılarımız, ikinci maçını ise 6 Temmuz Salı günü Avusturya ikinci liginde mücadele eden SV Grödig ile Untersberg Arena'da yapacak.

    Daha önce 10 Temmuz'a kadar Avusturya'da kamp yapacağı planlanan Takımımız'ın dönüş tarihi 7 Temmuz olarak belirlendi.
#25.06.2010 14:31 0 0 0