Her şey dapdaracık

Son güncelleme: 15.03.2006 07:59
  • noimage

    Yaz bitiyor ama yepyeni mevsimle birlikte rengarenk bir sezon başlıyor: Dünyaca ünlü tasarımcıların defileleri de sezonun çok sıcak geçeceğinin göstergesi. Korseler, pırıltılar, 80ler, tüvitler.Önümüzdeki sezon çok iddialı, renkli ve baştan çıkarıcı olacak gibi görünüyor. Tom Ford bu sezonun kadınını kendinden emin, romantik ve dişi olarak tanımlıyor. Bu sezonun en hit tasarımları arasında rengarenk elbiseler, terzi dikimi kemerli paltolar ve ceketler, vücuda yapışan daracık pantolonlar, mini etekler, korseler ve tabii ki upuzun rugan çizmeler var& Diva Büyüleyici Geceler Feminen kesimli, boncuklar ve taşlarla işlenmiş satenler ve şifonlarla bu kış aklımız başımızdan gidecek. Siyah, kırmızı, pembe, sarı ve beyaz ağırlıklı elbiselerle geceler çok renkli. Versacenın altın rengi ve Oscar de la Rentanın korseli gece elbiseleri sezonun en popular tasarımları. Jean Paul Gaultier, Jean-Louis Scherrer ve Torrentenin kırmızı elbiseleri ise muhteşem! Asillik ve zarafetten vazgeçemeyen bayanlar içinse Valentino, Emanuel Ungaro, Christian Lacroix ve Ralph Laurennin kreasyonları mükemmel seçimler. Mini Etekler Twiggynin dönüşü 60lı yıllara damgasını vuran Twiggynin mini etekleri geçen sezon olduğu gibi bu sezon da gardropların demirbaşlarından olacak. Deri, saten, şifon, koton; fırfırlı, volanlı, yırtmaçlı&Louis Vuitton, Chanel, Armani ve Strenessenin mini etekleri çok şık. Philosophy ve Betsey Johnson ise çok şirin birer koleksiyon hazırlamışlar. Mini eteklerinizi ya düz üstü çizmeler ya da yine bu sezonun trendi olan parlak ruganlarla tamamlamanızı tavsiye ederiz.


    Çarliston

    Her şey tüylü

    Boncuklu, tüylü, püsküllü, saçaklı rengarenk mini elbiseler bu sezon hayatımızı renklendirecek. Versace, Emanuel Ungaro, Yves Saint-Laurent ve Roberto Cavallinin saten ve şifon fırfırlı elbiseleri muhteşem.

    Pop-art

    Andy Warhol rüzgarı

    60lı yılların grafik baskıları, zig-zag çizgileri, keskin renk kontrastları, bu sezonun ana teması olacak. Özellikle Marc Jacobs, Versace, Pucci, Missoni ve Chloenin giymesi biraz cesaret gerektiren elbiseleri, sezonun hakimi olacak gibi görünüyor. Ayrıca çizgili ve kareli desenler de sezonun en popular trendlerinden.

    Metalik

    Pırıltının ihtişamı

    Göz kamaştırmaya hazır mısınız? Metalik pullar ve payetler gece gündüz her an karşımızda. Carolina Herrera, Ralph Laurenve Blumarinenin hazırladığı kreasyonlar ile çok şık ve havalı görünebilirsiniz. Dolce&Gabbanı, Cavendish ve Just Cavallinin elbiseleri ise iddialı giyinmeyi sevenler için doğru adres olacak.

    Korseler

    Sımsıkı şıklık

    80li yıllara damgasının vuran deriye yapışan dar giysilerin yaratıcısı Azzedine Alaia ile bu sezon bellerin hakimiyetini yaşayacağınız. Vücudu saran daracık ipek ya da saten korseler bu sezon çok moda olacak. Versace, Calvin Klein, Guy Laroche, Carolina Herrera ve özellikle Stella Mc Cartneynin pembeli saten korse elbiseleri çok sofistike ve feminen.

    Kürk, leopar, deri, rugan

    Bellere dikkat!

    Bu sezon 80li yılların muhteşem bir geri dönüşünü yaşayacağız. Vücuda outran, özellikle belde daralan, kemerli, abartı omuzlu paltolar ve ceketler bu kışın trendi olacak. Kış aylarının vazgeçilmezleri arasında bulunan paltolar ve ceketler; Guci, Stella Mc Cartney, Lanvin, Fendi, Ferre ve Blumarine koleksiyonlarında öne çıkıyor. Özellikle siyah ve beyaz renklerin çok göreceğiz. 80li yılların bomber ceketlerinden de bir tane edinmenizi öneririz. Marc Chain ve Icebergin bomberları çok havalı.

    Pantolonlar

    Onlar da daracık

    80li yılların leggingsler bu sezon geri dönüyor. Bu kış, her renkte, vücudumuza yapışan daracık pantolanlar giyeceğiz. Bunları korseli üstlerle tamamlarsanız, sezonun trendini yakalamış olursunuz. Özellikle Stella McCartney, Fendi ve Givenchynin kreasyonları muhteşem.

    Etek-ceket

    Rengarenk tüvitler

    Şıklık ve zarafetin sembolü, bayanların vazgeçilmez dostu tüvitler, bu sezon yine hayatımızda. Takımla da bu sezonun en önemli trendi olacak gibi görünüyor. Zarif ve sofistike giyinmeyi sevenler için tavsiyemiz; Jean-Louis Scherrer, Enrico Coveri, Oscar de la Renta, Chanel ve Carolina Herrera; cesaretliler için ise John Galliano, Alixander McQueen ve Dolce&Gabbana doğru seçim olacak&

#04.03.2006 13:08 0 0 0
  • bende tüylü püsküllü giysileri hic sevmem :D

    tesekkürler cadikiz
#04.03.2006 16:52 0 0 0
  • bende sevmam püsküllü şeyleri ama pullarla işlenmiş şeyleri severim
#04.03.2006 17:52 0 0 0
  • benim tercihim dar kıyafetler özellikle de badi ve daracık jean
#05.03.2006 11:13 0 0 0
  • teşekkürler. noimage
#09.03.2006 16:52 0 0 0
  • 80 li yıllara dönülüyor desenize
    noimage


    böylemi giyeceğiz teşekkürler cadıkız
#09.03.2006 22:28 0 0 0
  • teşekkürler cadıkız,dar kıyafetleri giymek içinde güzel bir vücuda sahip olmak gerekir
#14.03.2006 22:47 0 0 0
  • benim tercihim çalıştığım için ceket etek, ceket pantolon
    teşekkürler cadıkız
#15.03.2006 07:59 0 0 0
  • Her şey dapdaracık Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 15.03.2006 07:59