Sevgiliye Son Mektup

Son güncelleme: 05.03.2006 18:31
  • Her seyi söyledim de bir tek "Git" diyemedim. Demeliydim oysa. Sensizlik korkusu bunu söylememi engelledi. Seni kalmaya zorlarken aslinda ne kadar bencilce bir düsünce icinde oldugumu yeni anliyorum, bagisla. Zorla sürdürmeni saglayamazdim ya iliskiyi, g,tmeliydin elbette. Ama ben sana "Git" diyemedim. Yalnizlik acisini bir kez daha yasamak istemedim

    Görünürde hala benimlesin ama biliyorum ki benimle olan yüregin degil. Sen coktan saldin yüregini uctu gitti. Ben simdi icinde yürek tasimayan biriyle birlikteyim. Seni suclamiyorum, bunu ben istedim. Sana "Git" diyemedigim an bunun böyle olacagini bilmeliydim, bilemedim. Belki de bilmek istemedim. Gercek her zaman en dogru sey olamiyor. Insan gercegi kolaylikla kabullenemiyor. Sana deli gibi asikken bunu kabul edebilmem zaten mümkün degildi. Ben seni seviyordum ve hep benimle olmani istiyordum. Sen ise belki kibarligindan, belki bana acidigindan askinin tükendigini, artik gitmenin zamaninin geldigini bir türlü söyleyemiyordun.

    Anlamaliydim, görmeliydim bunu. "Git" demeliydim sana. Yalnizligin acisi elbet gececekti bir gün. Elbet hayat devam edecekti. Öyle yada böyle alisacaktim. Korkmamaliydim, cesurca, "Madem bitti askin, madem sevmiyorsun beni git öyleyse" diyebilmeliydim. Bu sözü duydugunda üzerinden büyük bir yük kalkacakti. Belki icinde ince bir sizi duyacaktin ama cok rahatlayacaktin, biliyorum. Ben kalmaya zorladim seni. "Git" diyemedigim gibi "Kal" da diyemedim ama öyle seyler yaptim ki, tikadim gidis yollarini. Askimla, cok sevmekle ezdim seni. Sen sevgimin altinda ezildin, gidemedin.

    Sana kötülük yaptigimi düsünüyorum. Evet, istedim bunu, istedim kalmani. Sandim ki, gececek, sandim ki yine eskisi kadar cok, eskisi kadar deli seveceksin beni. Ne büyük yanilgi... Bir seyler yitirildigi zaman artik asla eskisi gibi olmiyor insan öyle degil mi?

    Kaldigin icin kendini tükettigini biliyorum. Bir yazgi gibi görüyorsun belki de bu durumu. Sen sevmesen de seni bu kadar cok seven biriyle olmanin garip huzurunu yasiyorsun. Ben bunu istememistim. Neyse... Simdi sana yaptigim bu haksizligi düzeltiyorum. Git haydi, canin nereye isterse, yüregin nereye götürürse oraya git. Bana asik degilken yanimda olman yerine, yüreginde bir sizi olmayi tercih ederim. Senden bir "mavi" kalir bana, onunla yetinirim. Hoscakal bebegim, beni merak etme elbet düzelirim. Yerine koyamasam da bir baskasini, bir gün yeniden sevebilirim. Ve sana bunca zaman "Git" diyemedigim icin OZUR DILERIM...
#05.03.2006 07:27 0 0 0
  • paylaşım için sağol kardes
#05.03.2006 11:03 0 0 0
  • yuregine saglik bu guzel yazini bizle paylastigin icin
#05.03.2006 14:37 0 0 0
  • Ellerine sağlık arkadaşım.
#05.03.2006 18:31 0 0 0