Yulaf, şekeri düşürüyor Vücuda ısı verdiği için yazdan çok kışın tüketilmesi gereken yulaf , diyabette etkili oluyor. Yulafın kış sabahları kaynatılıp lapa şeklinde yenilmesinde büyük yarar var. Yulaf; albümin, amino asit, B grubu vitaminler, fosfor, demir, kobalt, mangan, çinko, aluminyum, potasyum ve diğer mineraller, provitamin A, E ve K vitamini, bor, iyot içeriyor.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 437
favori
like
share
corleoni Tarih: 09.03.2006 12:51
sağol kardes
bluwawe Tarih: 08.03.2006 17:10
şeker hastaları için çok önemli bir biligi paylaşım için saol
refik Tarih: 08.03.2006 11:15
ellerinize sağlık kardeşim faydalı bilgileriniz için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 05.03.2006 23:43
bilgilerin için teşekkürler eline sağlık didemcim
casper Tarih: 05.03.2006 23:12
teşekkürler bende her sabah yulaf yiyorum,sütle ve meyve kurularıyla tatlandırarak
doktoruydu Tarih: 05.03.2006 23:09
eline sağlık
habibi Tarih: 05.03.2006 17:43
ellerine saglik
dream_catcher Tarih: 05.03.2006 17:24
benzer bır konu acmıssın keske oraya ekleme yapsaydın

bılgılerın ıcın tesekkurler