Kullanılan Malzemeler :
2 kase hoşuran kurusu,1 kase ala fasulye, bir çay bardağı yarma,2 avuç mısır unu,bir baş soğan,bir miktar sıvı yağ ve tereyağı,isteğe bağlı olarak iç yağ,acı biber,salça,tuz.

Hazırlanışı :
Fasulye ve hoşuran kurusu ayrı ayrı haşlanır,diğer bir tencerde yarma pişirilir içine haşlanmış olan fasulye ve hoşuran katılır.Karışım kaynamaya başlayınca,mısır unu ilave edilir,diğer bir kapta ince doğranmış soğan kavrulur ve çorbanın üzerine dökülür.İsteğe bağlı olarak çorbaya biber ve salça da ilave edilebilir.çorba servise hazırdır

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 684
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 15:50
açıklamalar için teşekkürler, bende bilmiyordum ne olduğunu, teşekkürler :5: :5:
casper Tarih: 08.04.2006 20:24
ya ben hoşuranı bilmiyorum ,ne kiii
missx Tarih: 20.03.2006 15:40
ben karadenizliyim ama hiç duymadım daha önce bu otu :20:
neyse sağol tarifin için canım..
refik Tarih: 20.03.2006 15:23
paylaşımların için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 16.03.2006 21:02
arkadaşım hoşuran karadenize ait bir otçeşidiymiş,bende bilmiyordum ilk defa gördüm
DeNiZKiZi Tarih: 15.03.2006 23:19
hoşuran nedir merak ettim googlede bi arama yaptim bir bitki ceisidi imis resmini bulamadim ama bu corbanin resmini buldum bakin burda ...



Ellerine saglik tarif icin SU_PERISI
by_ufuk Tarih: 10.03.2006 23:32
[COLOR=burlywood]İsmi ilginç,boş vaktimizde bi deneriz artık,ellerine sağlık