TƏRKIBI;


MAL ƏTI 500qr.
XIYAR 2 EDED,
YUMURTA 3 EDED,
KÖK 2 EDED,
KARTOF 2 EDED,
KAHI YARPAĞI,
MAYONEZ,DUZ,İSTİOT.



HAZIRLANMASI;


KARTOF SOYUTMA BİŞİR VE UZUN DOĞRA.


ET SOYUTMA BİŞİR VE UZUNSOV DOĞRA.



YUMURTA SOYUTMA BİŞİR VE UZUNSOV DOĞRA.


KÖK BİŞİR VE UZUNSOV DOĞRA.

XİYAR UZUNSOV DOĞRA.

KAHI YARPAQLARINI DOĞRA.


BUNLARIN ÜZERİNE MAYONEZ DUZ,İSTİOT ELAVE EDİB QARIŞDIRIN.

SALATINIZ HAZIRDIR,NUŞ OLSUN!!!

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1362
favori
like
share