Adını Aşk Koydum Senin

Son güncelleme: 03.04.2006 08:33
  • Güneşin doğuşu gibi doğuyorsun dünyama. Doğuşuyla ısıttığı yüreğimin buz sarkıkları damla damla çözülmeye başlayıp, Her bir damlanın çoğalarak birleştiği, sevgiyle taşan bir şelaleyi andırıyor adeta. Ayın dünyamızı aydınlattığı gibi, Zifiri karanlıklardan çıkarıp, ışıklarını saçıyorsun etrafıma. Öyle büyülü bir ışık ki bu, hayallerin gerçekleşmesi gibi, adını koyamadığım düşünceler gibi, kapımı her an çalacak beklenen biri gibi..
    Hayır hayır, sen aşkın ta kendisi olmalısın& Seni beklemek, açılan her kapının ardında seni aramak... Çalan her telefona sen diyerek koşmak, yine aramadı diyerek meraklanmak.. Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup, mutlulukların en güzelini hissetmek.. En hüzünlü anlarında, hüznünü kalbimde yaşamak, sevincini sevincim, derdini derdim bilmek.. Doğan her yeni güne, senin için hayır duaları ile başlayıp, günaydın; diyen sesini duymak için, uykuların en tatlısından uyanmanın sevincini yaşamak.. Bana bunları hissettirdiğin için.. Bu duyguları yaşattığın için, adını aşk koydum senin, Sen aşkın ta kendisisin... Telefonum her çaldığında içim titreyerek, o arıyor; diyorsam.. Her ne kadar ses tonumu ayarlamaya çalışıp, Hala bunu başaramıyor ve yinede sesimin titremesine engel olamıyorsam&.. Bana baktığında, saç diplerimdeki fırtınalara dur diyemiyorsam,
    Gözlerine bakarak, denizlerin en derinlerine dalıyor ve bir türlü çıkamıyorsam....
    Ellerimi, titrek ve bir kor gibi yakıyorsa tenin.. Yüreğimde alaboralar kopuyorsa eğer....
    Bunu başaran sen misin? . Yoksa sen aşk mısın? ... Bana bu duyguları yaşattığın ve hayatıma girdiğin için.. Aşkı yalnız sana yakıştırdığım için Adını aşk koydum senin..
    Sen aşk olmalısın.. Seni Seviyorum&..

    CANISIN $ CHOLATE...
#24.03.2006 00:34 0 0 0
  • çok güzel bi yazı sevdiğini aşk diye tanımlamak güzel

    paylaşım için sağol
#24.03.2006 12:29 0 0 0
  • teşekkrüler
#27.03.2006 16:21 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#03.04.2006 08:33 0 0 0