Tavuk hazirlarken dikkat edecegniz bi konu var

tavuk u haizirladikdan sonra elinizi yikamanis önemli cünkü

almanyadaki cok tavuklarda olan bi hastalik ama tvuku tam pisirdinis zaman hastalik bulasici olmas

:oki:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 488
favori
like
share
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 16:03
saolasın
MertTurk Tarih: 26.04.2004 15:10
:danke: bilgi icin tskler
Namo Tarih: 26.04.2004 14:43
Bilgin icin cok merci :oki:
Sari Menekse Tarih: 23.04.2004 23:31
H.E. bilgin icin tskler .tavugu kesilen yer ve bicakda baska bir yerde kullanmadan sicak suda yikanmasi gerek ,bu ayni zamanda et icinde gecerli.
DREJALI Tarih: 14.03.2004 23:29
:salakkafam: :oki: