www.timsah.com'a Yakışmadı

Son güncelleme: 17.07.2010 20:20
  • www.timsah.com'a Yakışmadı

    Bu timsah.com yetkilileri kendi kodlarını paylaşıma açık tutuyor. Bir sürü web sitede videoları yayımlanıyor. güzel hoş. Sonra bunu web sitelere yasaklıyor. ve açılan bütün timsah.com videolu konular çöpe.

    Bunu nasıl kendilerine yakıştırıyorlar. istemiyorsanız video kodlarını vermessiniz. veripte neden rezil ediyorsunuz. Evet değerli internet kullanıcıları. timsah.com un bu yapmış olduğu rezaleti herkeze duyuralım. ve kınıyıp timsah.com a girmeyelim. Kendilerini ne sanıyorlar. Bizi madur edemezler. onların müsafirlerinin yarısı web sitelerden gidiyor onlara. buna nasıl nankörlük ederler.

    Hiçmi emeklere saygıları yok. Bunu okuyan bir kullanıcı yada web site yöneticisi olabilirsiniz. Lütfen bunu dikkate alrak timsah.com a destek verecek hiç birşey yapmayalım. o siteye ne bir giriş nede bir videosunu paylaşalım. Sanal alem özgürdür. Kimse kimseyi madur edemez.

    Madur edenin karşısındayım. Lütfen destek veriyorsanız bunu her web sitede; Googlea timsah.com çıkacak başlıklardan seçip timsah.com un seviyesini insanlara anlatıp müsafir sayılarını azaltalım. Bakalım kim muhtaç. Madur etmek nasılmış.

    Mesela başlıklar googleden özel seçilsin. timsah.com videoları, timsah video, vbulletin timsah bbc code. gibi başlıklarla bu olup biten herşeyi insanlara aktaralım. Bu çalışmaya destek verin lütfen. Net alemi herkezindir. Özgürlüğüne sahip çık.

    Lütfen konuya yorup yapın. ve konuyu arama motorlarında üstlerde çıkarın.

    Alın Maduriyetin resmi.

    noimage[/url]
#17.07.2010 18:35 0 0 0
  • YabanCı Büyük SiteLerden $a$mamak Gerekiyor... Hanqi Türk SiteSine DeStek VerirSek VereLim Bir $ekiLde Bizi Zor Durumda BıraktıLar... Sonrada YerLi MaLını Bırakıp, YabanCıyı DeStekLiyorSunuz DiyorLar... E Sizi DeStekLeyinCe de Sonuç BöyLe oLuyor... Aynı $eyi PiknikTube'da Yaptı...

    Umarım TimSah.Com Bu Kararından Vazqeçer de, YüzLerCe Sitenin Maqduriyetini Giderir...
#17.07.2010 19:45 0 0 0
  • pek sanmıyorum. türkiş oldumu düzeltsede yarın gene aynı şeyi yapmıyacağı ne malum. Dediğin gibi yabancı büyük sitelerden şaşmıcaksın.
#17.07.2010 19:53 0 0 0
  • Gerçi Yarın oLmaSa Bir Gün Yine oLaCaktır... ReSim ve DoSya UpLoad SiteLerimizde MaaLeSef ÖyLe... HepSi Ba$Larken Büyük UmutLarLa, VaadLerLe Ba$Lıyor... Ama Sonuç HüSran oLuyor... Kendimizi LinkLeri TemizLerken BuLuyoruz...

    YouTube, DaiLyMotion ve GooqLeVideo Bu Konuda oLdukça Tatmin EdiCi... YaSaL EnqeLden DoLayı SiLinmediqi SüreCe VideoLar ÖmürLük oLuyor... Ben Kendi Adıma SadeCe Bu 3 Yeri TerCih Ediyorum...
#17.07.2010 20:20 0 0 0