Başarıdan başarıya koşuyoruz. U13 AVRUPA ŞAMPİYONU

Son güncelleme: 28.07.2010 23:18
  • noimage

    U-13 Avrupa Şampiyonu !

    Avusturya`nın Linz kentinde sona eren All Together Avrupa Gençlik Festivali`nde U13 takımımız fırtına gibi esti ve şampiyonluğa ulaştı.
    Turnuvada Estonya, Lüksemburg, Bulgaristan, Macaristan ve Hırvatistan temsilcilerini yenerek yarı finale kalan U13 takımımız yarı finalde Portekiz temsilcisini 3-0 geçerek adını finale yazdırdı. Kuzey İrlanda temsilcisi ile final maçına çıkan takımımız, rakibini 4-0'lık skorla farklı şekilde yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

    Yönetim kurulu üyemiz Necmettin Kocaman ve Şentürk Turan, bu önemli başarı sırasında takımla birlikte olurken, turnuvada 20 gol atmayı başaran U13 takım kaptanımız Enes Ünal gol kralı olarak en değerli oyuncu seçildi ve özel kupayla ödüllendirildi.

    Altyapıdan sorumlu yöneticimiz Necmettin Kocaman şampiyonluk sonrası duyduğu memnuniyeti dile getirirken "İlk Avrupa şampiyonluğunu altyapı olarak Bursa'ya getiriyoruz. Darısı A takımımızın başına. Bu çocuklarımız Bursaspor'un geleceği. Turnuva boyunca gösterdikleri performansla şampiyonlara yakışır şekilde oynadılar. Hepsinin alınlarından öpüyorum" dedi.

    Yönetim kurulu üyemiz Şentürk Turan ise yaptığı açıklamada "U13 takımımızla gurur duyuyoruz. Bursaspor altyapısının başarısı zaten biliniyordu. Elde ettiğimiz bu Avrupa şampiyonluğu ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bursaspor altyapısı yıllar boyunca Türk futboluna damgasını vurmaya devam edecek. Altyapıya emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum" diye konuştu.

    noimage
#19.07.2010 13:00 0 0 0
  • herdalda şampiyonuz helal olsun çocuklar size geleceğin sercanları volkan şenleri
#28.07.2010 23:18 0 0 0