Fileto Nasıl Pişirilir - Biftek Pişirmenin Püf Noktaları - Biftek Pişirme Usulü - Bifteğin Yumuşak Olmasını Nasıl Sağlarız - Izgarada Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Kızartması - Kızartma Biftek - Izgarada Fileto
Siniri alınmış yarım parmak uzunluğunda parçalara kestirilir, bir parmak kalınlığında döğülür.

Tuz ve yağda iki gün beklettiktin sonra ızgarada pişirilir.

Ateşte fazla bırakıp suyunu kaçırmamalıdır.

Arzu edildiği takdirde bir kap içinde tuzsuz tereyağla fazla ateşte tutmadan pişirilir.

Biftek filetonun aynıdır, filetoya göre daha sertçedir.


alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3014
favori
like
share