Hopkins'den gerçek bir hikaye

Son güncelleme: 21.08.2007 07:13
  • Ünlü aktör Anthony Hopkins'in başrolünü üstlendiği 'The World's Fastest Indian' adlı film, gerçek bir hikayeyi anlatıyor. Gençlik hayallerinin kaybolmasına izin vermeyen Burt Munro'yü canlandıran Hopkins, dünya hız rekoru efsanesini yeniden canlandırıyor.

    Yaşamı boyunca klasik motorsikletini mükemmelleştimeye çalışan Munro, dünyanın bir ucundan Utah'taki Bonneville tuz çöllerine motorunu denemek için yola çıkar ve karşılaştığı tüm zorluklara rağmen, yeni hız rekorunun sahibi olur.

    Roger Donaldson'ın hikayeyi senaryolaştırarak yönettiği filmde Diane Ladd, Paul Rodriguez, Aaron Murphy, Bruce Greenwood ve Chris Lawford da rol alıyor.

    Filmi değerlendiren Anthony Hopkins, "senaryoyu aldığımda biraz şüpheliydim. Ama okuduktan sonra 'evet, bunu yapmalıyım' dedim. Çünkü çok ilginç bir karakter, farklı yanları var. Ve kabul ettim. Onlara yeterli parayı sağlamak kaldı, çünkü, yani baktığınızda bu bir çeşit Bruce Willes aksiyonu gibi görünüyordu" dedi.

    Anthony Hopkins, "zaferlerin zorlu bir mücadele gerektirdiği bir dünyada yaşıyoruz. Buna inanmak gerektiğini düşünüyorum. Bu iş zordu ama ben asla bırakmadım. Hep devam ettim, hep devam ettim" açıklamasında da bulundu.

    1967 yılında Munro tarafından kırılan dünya rekorunu henüz geçebilen kimse olmadı. Film, Türkiye'de 7 nisanda gösterime girecek.
#29.03.2006 05:43 0 0 0
  • gercek bir hikayeyse eger ilginc olmasi gerek..

    sagol kurtjara
#29.03.2006 12:33 0 0 0
  • Paylaşım İçin Teşekkürler Ellerine Sağlık...
#21.08.2007 07:13 0 0 0