ÜRETİMDEKİ maliyeti düşürmek için doğal yolların kullanılmadığı sahte ballar, kanser riskini artırıyor. Balın içerisine kimyasal maddelerin katılması durumunda, bal hücrelere zararlı etki yapıyor. Başta lösemi ve mide olmak üzere sahte balların kansere neden olduğunun altını çizen bilimadamları, bal tüketenlerin kansere yakalanma riski yüzde 20 artar" dedi. Bu nedenle açık ballar yerine sağlıklı koşullarda üretilmiş balların tüketilmesinin şart olduğunu söyleyen doktorlar, bal alırken doğal olmasını dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 377
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 30.03.2006 21:01
alacağımız gıda ürünlerinin mutlaka kontrollü ve sağlık bakanlığı onaylı olmasına dikkat etmeliyiz
refik Tarih: 30.03.2006 16:48
paylaşımların için teşekkürler
doktoruydu Tarih: 30.03.2006 16:33
ellerine sağlık........
ozturk Tarih: 30.03.2006 13:24
bal hileye çok açık bir ürün aman dikkat... :20: