Sivilceler için

Son güncelleme: 04.04.2006 16:49
  • Ağrılı, sıkıntı verici ayrıca hiç de seksi olmayan ve regl dönemi öncesinden başlayıp sonrasına kadar sıkıntı yaratan sivilce problemi güzelliğinizin en büyük düşmanlarındandır.

    Her şeyden önce bu dönemlerde yüzünüzün iyi dezenfekte edilmesi için öz yağlar kullanın. Cildinizin fazla yağlardan arınması için kil pansumanı yapın: 1 kaşık beyaz kil ve biraz suyla yapacağınız hamuru yağlı bölgelere sürüp 20 dakika bekletip bol soğuk suyla durulayın. Sivilceleri saklamak için makyaj öncesinde fondöten kullanın.

    Bu dönem krem, maske veya herhangi yeni bir ürünü denemek için çok yanlış bir dönemdir. Mümkünse yeni ürün denemelerini erteleyin.
#03.04.2006 22:32 0 0 0
  • Yaşlanmanın etkilerini azaltan Anti-aging (geriye yaşlanma) programı, dengeli beslenme ve kişiye uygun diyet - egzersiz programlarının
    yanı sıra yapılan hormon testlerinin ardından eksik hormonların dışarıdan verilmesini de kapsıyor.

    Yaşlanmanın etkilerini azaltıp, yaşam kalitesini yükseltmek ve daha uzun yaşamak mümkün. Bunlar bilimsel olarak kanıtlanmış ve uzun süredir tüm dünyada uygulanan yöntemler. İlk bakışta vereceğimiz öneriler size "tanıdık" gelebilir; dengeli beslenme, kilo kontrolü, egzersiz. Ama bunlar da yetmiyor. Vücudun deforme olmasının, kiloların artmasının, cildin elastikiyetini kaybetmesinin ve diğer yaşlanma belirtilerinin nedeni, bazı hormonların azalması.

    Anti-aging (geriye yaşlanma, yaşlanmanın etkilerini azaltma) programı, dengeli beslenme ve kişiye uygun diyet - egzersiz programlarının yanı sıra yapılan hormon testlerinin ardından eksik hormonların dışarıdan verilmesini de kapsıyor. Düzenli cilt bakımı, peeling ve gerekirse cerrahi müdahalenin de önerildiği program aslında bir yaşam biçimi. Ne kadar erken yaşta uygulamaya başlarsanız o kadar iyi sonuç alıyorsunuz.
#03.04.2006 22:34 0 0 0
  • Kil maskesini hep duyuyorum ama hiç denemedim,
    Çok faydalı oluyormuş
#04.04.2006 10:26 0 0 0
  • kil maskesini hiç denemedim. sivilceler için ebegümeci haşlayıp lapasını sürmekte iyi oluyor
#04.04.2006 16:49 0 0 0