TATLI işlerinden tuzlulara kadar her yemekte kullanılan yumurta, dikkatli pişirilmelidir. Orta veya az pişmiş et ve tavuk, rafadan yumurta, fırın yerine ocakta pişirilmiş omlet, yumurtalı çorba terbiyesi, kremalı pastada mikroorganizma riski vardır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 441
favori
like
share
stugal Tarih: 05.04.2006 11:43
Sağol ama en güzelide böyle oluyor. :20:
SU-PERISI Tarih: 04.04.2006 18:40
paylaşımın için teşekkürler
CADIKIZ Tarih: 04.04.2006 12:34
[COLOR=coral]Tesekkurler
refik Tarih: 04.04.2006 12:20
teşekkürler eline sağlık
ozturk Tarih: 04.04.2006 11:20
evt özellikle salmonellaya dikkat.. :10: