Lyon'da hedef hem lig, hem kupa!

Son güncelleme: 11.04.2006 22:30
  • Fransa Ligi takımlarından Olimpik Lyon'da teknik direktör Gerard Houllier, Şampiyonlar Ligi'nde yaşattıkları hayal kırıklığını hem lig hem de Fransa kupasını alarak telafi edeceklerini söyledi.

    Fransa Ligi'nde son 4 sezonu şampiyon olarak kapatan ve bu sezonda ligin bitimine haftalar kalmasına rağmen şampiyonluğunu ilan etmesi için sadece iki puana ihtiyacı olan Lyon'da hedef, sezonu çift kupayla kapatmak. Lyon Teknik Direktörü Gerard Houllier, Şampiyonlar Ligi'nde Milan'a elenmelerinin taraftarlar üzerinde büyük hayal kırıklığı oluşturduğunu ancak kendilerini hem lig hem de Fransa kupasını kazanarak affettireceklerini ifade etti.

    Houllier, bu hedeflerinden ilki olan lig şampiyonluğuna çok yaklaştıklarını ancak yine de her şey kesinleşmeden rahat olamayacaklarını; Fransa Kupası'nda ise, ilk önce Marsilya engelini geçmeleri gerektiğini belirtti. Houllier, hafta sonu Nice ile oynadıkları ve 2-1 kazandıkları lig maçında golcü Sylvain Wiltord, orta sahanın etkili ismi Mahamadou Diarra ve sağ kanat oyuncusu Francois Clerc'i dinlendirmiş, onları Marsilya maçına sakladığını söylemişti.

    Son 30 yıldır Fransa Kupası'nı kazanamayan Lyon, eski Galatasaraylı Frank Ribery'nin de formasını giydiği Marsilya ile Salı günü Stade Gerland'da Fransa Kupası'nda çeyrek final mücadelesine çıkacak. Bu karşılaşma KanalTürk ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Kupası'nda Salı gününün bir diğer maçında Paris Saint Germain ile Lille karşılaşırken, Çarşamba günü ise kupanın sürpriz takımı olan 4. lig ekibi Calais, Nantes ile; Rennes ise, Montpellier ile mücadele edecek.
#10.04.2006 16:47 0 0 0
  • ŞANS DİYELİM NEDENİRKİ BAŞKA
#10.04.2006 20:09 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkürler...
#11.04.2006 22:30 0 0 0