Malzemeler:
½ kg barbunya fasulye
2 çay kasigi kinzi
3 dis sarimsak
½ limon suyu
3 dal pirasa
½ demet maydanoz
tuz, karabiber
2 kasik tereyagi
2 çay kasigi pul biber
Yapilisi:
1) Barbunya fasulye aksamdan suya konup islatilir. Ertesi gün haslanir.
2) Bir tencereye yag ve ince kiyilmis pirasa konulup öldürülür. Kinzi ince kiyilmis sarimsak ilave edilir.
3) Üstüne haslanmis barbunyalar limon suyu, tuz, karabiber ve üstünü örtecek kadar sicak su ilave edilip iyice pisirilir.
4) Pismesine yakin ince kiyilmis maydanoz pul biber ilave edilip bir tasim daha kaynattiktan sonra servis yapilir

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 916
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 05.07.2006 00:30
Ellerine Saglik
sakin75 Tarih: 03.07.2006 16:43
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 23:02
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 26.02.2006 08:49
ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
masarac Tarih: 28.12.2005 01:46
Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun :3:
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 14:35
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 11.11.2005 21:36
deyişik bir yemek eline saglık deneyecegim
Ates Bocegi Tarih: 15.10.2005 14:31
ElLeRiNe sAgLiK....


TaRiF iCiN sAgOl
dostbildiklerim Tarih: 27.09.2005 13:35
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler