Malzemeler:
2 çorba kasigi sivi yag
1 adet sogan
1 adet domates
250 gr. kusbasi et
4 adet milföy
1 adet yumurta sarisi
Tuz, karabiber
Yapilisi:
1- Sivi yagi kizdirin. Soganlari yemeklik dograyin. Etle birlikte yagda çevirin.
2- Pembelesinceye basladiginda küp dogranmis domatesi ekleyin. Kapagini kapatip, suyunu çekmesini saglayin.
3- Hazirladiginiz harçs soguyunca milföy karelerini dörde bölün. Her karenin ortasina hazirladiginiz karisimdan koyun.
4- Köselerini bohça gibi üzerine katlayin. Yaglanmis teflon ya da cam tepsiye dizin. Üzerine çirpilmis yumurta sarisini sürüp, firina verin. 200 derecede üzeri kizarincaya kadar pisirin.




Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 945
favori
like
share
DİDEM Tarih: 01.03.2006 11:37
ellerine sağlık çok teşekkürler
by_ufuk Tarih: 01.03.2006 00:33
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 20.02.2006 23:32
Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
masarac Tarih: 27.12.2005 23:41
[COLOR=tomato]Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık

MyNiceWorld Tarih: 24.12.2005 13:14
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
SU-PERISI Tarih: 08.12.2005 23:51
tarif için teşekkürler,ellerine sağlık arkadaşım
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 14:16
EllerINE SAglik...!

TariF ICIn TeskKÜRLer
Kartanesi Tarih: 01.10.2005 05:23
Numberone Tarih: 30.09.2005 14:21
Ellerine saqLık