Malzemeler:
250 gr çipura (2 küçük çipura)
60 gr kuru soğan
4 adet defne yaprağı (4 gr civarı)
80 gr havuç
10 ml elma sirkesi
3 gr iri çekilmiş karabiber (damak zevkine göre)




Pişirme Süresi: 20 dakika
2 Kişilik



Hazırlanışı:
Balıkları temizleyin. Üzerine çentikler atın. 2-3 tane soğanı ince kıyın. Havuçları uzunlamasına, kürdan boyunda doğrayın. Balıkların içine sirke ve karabiber sürün. Soğan ve havuç doldurun, defne yapraklarını koyun. Kuru seviyorsanız, bir fırın kabının içinde doğrudan fırına sürün. Daha ıslak olmasını isterseniz, alüminyum folyo içinde fırına verin. 200 derecede 20-30 dk pişirin. Sıcak tüketin.
Bir Posiyonun Besin Değerleri:
Enerji (kcal): 250
Protein (gr): 31.25
Yağ (gram): 9,25
Karbonhidrat (gr): 9 ,2


Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 5716
favori
like
share
shekerim86 Tarih: 26.01.2011 18:31
.
by_cyber Tarih: 07.07.2008 15:04
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
COCO Tarih: 28.04.2008 21:54
sakin75 Tarih: 03.07.2006 13:25
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 04.03.2006 23:40
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 24.02.2006 22:04
Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
refik Tarih: 20.01.2006 16:18
tarifleriniz için teşekkürler
masarac Tarih: 28.12.2005 01:52
Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
ens_selman Tarih: 25.12.2005 12:18
eline sağlık kardeşim