Malzemeler:
4 taze şeftali veya 8 yarım konserve şeftali
75 gr krem peynir
3-4 yemek kaşığı yoğurt
2 damla badem esansı
2 çay kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kıyılmış badem




Pişirme Süresi: 45 dakika
4 Kişilik



Hazırlanışı:
1 Porsiyon: 145 Kalori.
Taze şeftalilerin kabuklarım soyun, sonra dikkatlice şeftalileri ikiye bölüp çekirdeklerini çıkartın. Peyniri yeterince yoğurtla karıştırarak koyu, yumuşak bir karışım elde edin. Badem esansı ve şekeri ekleyerek tatlandırın. Karışımı şeftalilerin ortasındaki boşluğa koyup, şeftalileri buzdolabına kaldırın. Bademleri orta ısıda fırında veya ızgarada kızartın.


Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 913
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 22:44
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
refik Tarih: 23.02.2006 17:55
teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 21:19
Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
liamsi Tarih: 10.01.2006 00:42
Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 17:46
teşekkür ederim
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:07
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 15.12.2005 17:31
Paylaşımın için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 07.12.2005 21:05
eline emeğine sağlık
Ates Bocegi Tarih: 12.10.2005 14:01
ElleRINE SAglik....!