[COLOR=coral]Gerekli malzemeler:

2 yemek kasigi tereyag
3 yemek kasigi un
1 adet kabak
krema veya yarim cay bardagi süt
su (arzuya göre tavuk suyu)
tuz ve karabiber


Hazirlanisi:

yag ve unu 5dk kavurun un pembelesmeyecek, kabagi soymadan küp küp dograyin ve karisima ekleyin devamli karistirarak yavas yavas suyu ekleyin
kabaklar yumusayinca blenderle iyice ezin, corba tekrar kaynadiktan sonra kremayi veya sütü ekleyin tekrar kaynatin. Arzuya göre karabiber ve limon suyu ile servis yapin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 424
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 14:43
tarifin için teşekkürler,eline sağlık
refik Tarih: 19.04.2006 07:56
paylaşımların için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 18.04.2006 00:21
güzel tarifin için teşekkürler arkadaşım
BoardBeLasi Tarih: 16.04.2006 23:43
Ellerine Saglik