[COLOR=coral]Gerekli malzemeler:

2 yemek kasigi tereyag
3 yemek kasigi un
1 adet kabak
krema veya yarim cay bardagi süt
su (arzuya göre tavuk suyu)
tuz ve karabiber


Hazirlanisi:

yag ve unu 5dk kavurun un pembelesmeyecek, kabagi soymadan küp küp dograyin ve karisima ekleyin devamli karistirarak yavas yavas suyu ekleyin
kabaklar yumusayinca blenderle iyice ezin, corba tekrar kaynadiktan sonra kremayi veya sütü ekleyin tekrar kaynatin. Arzuya göre karabiber ve limon suyu ile servis yapin

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 397
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 15:43
tarifin için teşekkürler,eline sağlık
refik Tarih: 19.04.2006 08:56
paylaşımların için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 18.04.2006 01:21
güzel tarifin için teşekkürler arkadaşım
BoardBeLasi Tarih: 17.04.2006 00:43
Ellerine Saglik