Tərkibi.
300 qram touğun döş əti
1 banka konservi qarox
1 banka knservi göbələk
2 ədəd xiyar
2 ədəd pamidor
2 ədəd kartof
2 ədəd yumurta
100 qram yaşıl soğan
smetena,mayonez
duz, istiot zövqə görə.
Hazırlanması.
Toyuq əti bişirilir xırda doğranılır.
Göbələyin suyu tökülür xırda doğranılır.
Kartof bişirilir kubik formasında doğranılır.
Yumurta soyutma bişirilir və doğrnılır.
Xiyar xırda doğranılır.
Pamidorun toxum hissəsi çıxarılır və xırda doğranılır.
Yaşıl soğan xırda doğranılır.
Qarox da bunlara əlavə edilir,duz istiot zövqə görə vurulur və hamısı qarışdırılır.
Lazım olan qədər götürüb mayonez və smetana vurulur.Salatımız hazırdır.
NUŞ OLSUN!!!