Date Movie

Son güncelleme: 21.08.2007 06:10
  • noimage

    noimage
    noimage
    noimage



    Vizyona Giriş Tarihi
    28.04.2006

    Türü
    Komedi

    Ülke
    ABD

    Süresi ve Yapım Yılı
    83 dakika - 2006

    Yönetmeni
    Jason Friedberg, Aaron Seltzer

    Oyuncular
    Alyson Hannigan
    Adam Campbell
    Jennifer Coolidge
    Tony Cox

    Senaryo
    Jason Friedberg, Aaron Seltzer

    Müzik
    David Kitay

    Görüntü Yönetmeni
    Shawn Maurer
    Romantik komedileri ti'ye alan bir film

    Scary Movie filminin senaristlerinden Aaron Seltzerve Jason Friedberg, bu kez romantik komedi tarzındaki filmlerin peşine düşmüş. Buluşma Olayı, bu tarz filmleri sevenler ve bu tarz filmlerden nefret edenler için birebir. Filmin yapımcıları bunu, Romantik kadınların kesinlikle seyretmek isteyeceği ve erkeklerin ise gülmek için mutlaka izleyecekleri bir film yapmak istedik. sözleriyle açıklıyor.

    Film, romantik ve umutsuz Julia Jonesun hikayesini en romantik yerinden anlatmaya başlıyor: Sonunda hayallerinin erkeğini bulan genç ve güzel bir kadın... Bir İngiliz Grant Funkyerdoder... Fakat evlenmeden önce kalbinin sesini dinlemeli Big Fat Greek Wedding, Zor Baba ile tanışmalı ve Darısı Başıma demelidir. Üstelik de çok ama çok hoş bir arkadaşı En İyi Arkadaşım Evleniyor havasında olmalıdır.

    Yıllardır spor filmleri, ajan filmleri veya korku filmleriyle dalga geçen filmler yapıldı. Her türün kendine ait tarzı ve klişeleri olduğu bilinse de, bunları komedi unsuru olarak sunan filmler hep ilgi çekti. Friedberg ve Seltzer ikilisi bu kez farklı bir türe, romantik filmlere yöneltmişler kameralarını.

    Bir sürü romantik komedi seyrettik; seyrettiklerimizden eğlenceli bir yan çıkarmak aslında hiç de zor olmadı diyen Aaron Seltzer, sözlerini şöyle sürdürüyor: Hafızamıza kazınmış romantik filmlerden unutulmayacak sahneler seçtik ve bu sahnelerin üzerine yeni bir hikaye oturttuk. Gerçekten komik bir hikaye!

    Friedberg ise Buluşma Olayının klasik bir bakış açısı olduğunu söylüyor. Cici kızım büyür ve çok güzel bir genç kadın olur... Hayallerinin erkeğini bulur ama tabii ki ebeveynleri bu adamdan nefret ederler. Ve düşünebileceğiniz her zorluğu çıkarırlar... Ne dersiniz bu hikayeyi bir çok yerden hatırlamıyor musunuz?

    Filmin başrollerinde Alyson Hannigan (Julia Jones), Adam Campbell (Grant Funkyerdoder), Jennifer Coolidge (Roz Funkyerdoder), Tony Cox (Hitch), Fred Willard (Bernie Funkyerdoder) ve Eddie Griffinrol (Frank Jones) kamera karşısına geçmiş. Aaron Seltzer ve Jason Friedbergin birlikte yazıp yönettikleri filmin müziklerini David Kitay bestelemiş.
#21.04.2006 10:33 0 0 0
  • güzel bir filme benziyo merak ettim.

    kurtjara sağol
#23.04.2006 21:09 0 0 0
  • tsk
#26.06.2006 15:01 0 0 0
  • Paylaşım İçin Teşekkürler Ellerine Sağlık...
#21.08.2007 06:10 0 0 0