ABD Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan araştırmada, 3 ila 5 yaşları arasındaki kız çocuklarının haftada yediği her 1 porsiyonluk kızarmış patatesin, gelecekte göğüs kanserine yakalanma riskini yüzde 27 oranında artırdığı savunuldu. "Küçük yaşlarda yenilen yiyeceklerin, kadınların daha ileri yaşlarda geçirdikleri hastalıklar üzerine rol oynayabildiğini gösteren bulgulara giderek daha fazla rastlanıyor" denildi.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 2728
favori
like
share
ozlems_o Tarih: 23.04.2006 21:25
:89: ben kızartmayı çok severim ve çok tüketirim ne olcak şimdi :79:
adile84 Tarih: 23.04.2006 14:21
TEŞEKKÜRLER
morhanp Tarih: 23.04.2006 13:04
Çalışmaların için teşekkürler @Hayalet
Çok merciii
kalamış Tarih: 23.04.2006 12:29
paylaşımın için teşekkürler
DİDEM Tarih: 22.04.2006 13:46
kızartma kansere davetiye çıkarıyor bunu biliyorum
fakat özelliklede patates kızartmasını çok seviyorum
bundan sonra az yemeye dikkat ederimmmm, teşekkürler. :70:
doktoruydu Tarih: 22.04.2006 12:32
teşekkürler.....
SU-PERISI Tarih: 21.04.2006 21:38
kızartmaların hepsi her yaşta sağlık için tehlikelidir
ozturk Tarih: 21.04.2006 15:16
aslında kızartma türlerinin zararı çok ama dayanamıyoruz... :89: :3:
kurtjara Tarih: 21.04.2006 14:23
Evet daha önce duymuştum, bilgi için teşekkürler arkadaşım