MALZEMEBuğday 1 su bardağı
Nohut 1 su bardağı
Yoğurt 2 su bardağı
Maydanoz Yarım demet
Dereotu Yarım demet
Nane Birkaç dal taze
Suyu Yarım limonun
Sıvı yağ 1 çay bardağı

YAPILIŞI
Buğdayı ve nohutu akşamdan ıslatın. Ayrı tencerelerde haşlayın.Daha sonra, buğday ve nohutları aynı tencereye boşaltıp, üzerini bir parmak geçecek kadar su ilave edin. Suyu bir taşım kaynatıp sonra soğumaya bırakın.İçine iki su bardağı yoğurt ilave edin. Taze nane, maydanoz ve dereotu kıyıp, çorbaya ekleyin. Kaselere boşaltın. Limon suyunu ekleyin. Kasenin ortasına buz küpleri koyarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 445
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 15:37
tarifin için teşekkürler,eline sağlık
SU-PERISI Tarih: 23.04.2006 23:01
degerli tariflerin için teşekkürler