MALZEMELER
Margarin 1/2 su bardağı 100 gram
Un 2 3/4 su bardağı 300 gram
Tahin 1/3 çay bardağı 35 gram
Pekmez 1/2 su bardağı 125 gram
YAPILIŞI
Yağı erit, un ve tahini ekleyip iyice karıştır. 20 santimetre çapında bir tepsiye yay. Önceden ısıtılmış orta sıcaklıktaki fırında pembeleşinceye değin yaklaşık 35 dakika pişir. Hamuru, kenarları 5x4 santimetre olan baklava dilimi şeklinde kes. Sıcakken pekmezi üzerine dök. Soğuduktan sonra servis yap.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1266
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 16:37
Ellerine Saglik :43:
SU-PERISI Tarih: 23.04.2006 22:46
degişik bir tarif ellerine saglık teşekkürler