Malzemeler:
1 kg. kefal balı ı, 4 baş sogan, 2 ba maydanoz,1 kaşık salça, 3 kaşık tereya ı, az su ve tuz, rendelenmiş 4 domates, yeşil acı biber, limon

Yapılışı:
Balıklar yuvarlak (Lagerda) kesilip tepsinin dibine dizilir. Di er malzemeler do ranıp karıştırılarak balıkların üzerine döşenir, fırında 45 dakika pişirilir (1 su barda ı su ilavesiyle). Fırından alındıktan sonra üzerine 1 limon sıkılarak servis yapılır.

Afiyet olsun arkadsalar Bunu cok güzel yaparim ayiptir söylemesi :46:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1117
favori
like
share
ozlems_o Tarih: 30.04.2006 22:31
:20: görecez bakalım
MaRaBoGLu61 Tarih: 30.04.2006 15:52
Ben baska seylerde yaparim

yetenekliyimdir Allah icin :78:
ozlems_o Tarih: 30.04.2006 12:53
ama ben balık semem ki başka şeyler yapman gerekir :78:
MaRaBoGLu61 Tarih: 30.04.2006 03:57
walla brawo ne güzel yemek yapıomuşsun sen

bense hiç yemek yapamam çok beceriksizim

ben yaparim ikimizin yerine aipsin janem :78:
ozlems_o Tarih: 29.04.2006 09:53
walla brawo ne güzel yemek yapıomuşsun sen

bense hiç yemek yapamam çok beceriksizim
MaRaBoGLu61 Tarih: 28.04.2006 21:12
@SU-PERISI

Sevgili SU-PERISI ettim gitti ama tam kadro geleceksiniz

refik casper ve didem kapimiz her zaman acik :3:
SU-PERISI Tarih: 27.04.2006 00:52
tarifin için teşekkürler. güzel yapıyormusunuz o zaman davet edeceksin bizler karar verecegiz iyi mi kötümü yaptıgını maraboglu arkadaşım
MaRaBoGLu61 Tarih: 25.04.2006 21:06
ayrica belirtmissin zaten güzel yaptigini, niye tekrarliyonkine :46:

[COLOR=tomato]Beni alan yasadi yazmayi unutmusum :78:
NaZ Tarih: 25.04.2006 16:45
ellerine saglik abicim