Pub Salatası

Son güncelleme: 02.05.2006 13:15
  • MALZEMESİ
    4 adet salatalık
    2 adet dolmalık biber
    10 adet çeri domates
    1 adet tavuk göğüs eti
    1 yemek kaşığı kıyılmış dereotu

    SOSUN MALZEMESİ
    2 yemek kaşığı mayonez
    4 yemek kaşığı zeytinyağ
    1 adet limonun suyu
    Tuz

    TARİF
    Tavuk göğüs etini 20 dakika haşlayın. Servis tabağına salatalıkları soymadan ince halka şeklinde doğrayın. Domatesleri, şerit halinde kesilmiş tavuğu ve kıyılmış dereotunu ekleyin.
    Hazırladığınız sosu salatanın üzerine dökün. Karıştırdıktan sonra servis yapabilirsiniz.

    SOSUN TARİFİ
    Ayrı bir kapta mayonez, limon suyu, zeytinyağ ve tuzu iyice çırpın.
#27.04.2006 17:33 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#28.04.2006 13:24 0 0 0
  • teşekkürler
#02.05.2006 13:15 0 0 0