Mantar Sosu

Son güncelleme: 25.08.2007 00:03
  • Malzemesi :
    125 gr. yağ
    200 gr. mantar (dilimlenmiş)
    200 ml. sek beyaz şarap
    1 lt. dömi glas
    taze çekilmiş karabiber
    tuz

    Hazırlanışı :
    Yağın 75 gramını bir tavada eritin. Mantarları atıp renk aldırmadan biraz sote edin. Beyaz şarabı ekleyin ve tavadaki karışımın 2/3'ü kalıncaya kadar çektirin. Dömi glası ilave edin ve sosu kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar çektirmeye devam edin. Oluşan kefi alın ve ateşi söndürün. Kalan yağı ekleyin. Tuz ve karabiberini kontrol edin.
#29.04.2006 14:41 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler
#15.05.2006 16:43 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 22:10 0 0 0
  • eline sağlık
#03.07.2006 09:48 0 0 0
  • ellere saglik... farkli bi tarif..
#20.09.2006 14:31 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#22.09.2006 23:55 0 0 0
  • paylasim icin tessekürler
#22.12.2006 02:17 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 10:00 0 0 0
  • Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
#21.05.2007 20:58 0 0 0
  • teşekkürler ellerine sağlık
#25.08.2007 00:03 0 0 0