Malzemesi :
125 gr. yağ
200 gr. mantar (dilimlenmiş)
200 ml. sek beyaz şarap
1 lt. dömi glas
taze çekilmiş karabiber
tuz

Hazırlanışı :
Yağın 75 gramını bir tavada eritin. Mantarları atıp renk aldırmadan biraz sote edin. Beyaz şarabı ekleyin ve tavadaki karışımın 2/3'ü kalıncaya kadar çektirin. Dömi glası ilave edin ve sosu kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar çektirmeye devam edin. Oluşan kefi alın ve ateşi söndürün. Kalan yağı ekleyin. Tuz ve karabiberini kontrol edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 736
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 01:03
teşekkürler ellerine sağlık
XeNTuS Tarih: 21.05.2007 21:58
Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 11:00
sunum için teşekkürler...
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:17
paylasim icin tessekürler
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:55
tarifleriniz için teşekkürler :85:
unique Tarih: 20.09.2006 15:31
ellere saglik... farkli bi tarif..
sakin75 Tarih: 03.07.2006 10:48
eline sağlık
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:10
Ellerine Saglik
refik Tarih: 15.05.2006 17:43
tariflerin için teşekkürler