Malzemesi :
125 gr. yağ
200 gr. mantar (dilimlenmiş)
200 ml. sek beyaz şarap
1 lt. dömi glas
taze çekilmiş karabiber
tuz

Hazırlanışı :
Yağın 75 gramını bir tavada eritin. Mantarları atıp renk aldırmadan biraz sote edin. Beyaz şarabı ekleyin ve tavadaki karışımın 2/3'ü kalıncaya kadar çektirin. Dömi glası ilave edin ve sosu kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar çektirmeye devam edin. Oluşan kefi alın ve ateşi söndürün. Kalan yağı ekleyin. Tuz ve karabiberini kontrol edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 751
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 00:03
teşekkürler ellerine sağlık
XeNTuS Tarih: 21.05.2007 20:58
Paylaşım İçin Saol Eline Sağlık..
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:00
sunum için teşekkürler...
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:17
paylasim icin tessekürler
DİDEM Tarih: 22.09.2006 23:55
tarifleriniz için teşekkürler :85:
unique Tarih: 20.09.2006 14:31
ellere saglik... farkli bi tarif..
sakin75 Tarih: 03.07.2006 09:48
eline sağlık
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:10
Ellerine Saglik
refik Tarih: 15.05.2006 16:43
tariflerin için teşekkürler