Sütlü Somon Balığı

Son güncelleme: 27.09.2006 23:59
  • Malzemeler
    4 somon balığı filetosu
    1,5 su bardağı süt
    1 defne yaprağı
    Tuz, karabiber

    Yapılışı
    Derisi ve kılçıkları temizlenmiş somon filetolarını teflon tavaya dizin. Üzerine süt, tuz, karabiber ve yıkanmış defne yaprağı ekledikten sonra ateşe koyun. Kaynama noktasına gelince altını kısın ve 15 dakika pişirin. Defne yaprağını çıkardıktan sonra servis yapın.
#29.04.2006 14:45 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#02.07.2006 00:04 0 0 0
  • eline emegine saglik...
#21.09.2006 11:07 0 0 0
  • ellerine sağlık teşekkürler.
#27.09.2006 23:59 0 0 0