İzmit Buz Pateni - İzmit Olimpik Buz Pisti

Son güncelleme: 23.01.2011 17:01
  • İzmit Olimpik Buz Pisti Hakkında Bilgi - Kocaeli Olimpik Buz Pisti İrtibat - İzmit Olimpik Buz Pisti Adresi - İzmit Olimpik Buz Pisti Bilgileri
    Buzda Dans yarışması çıktığından beri insanların ilgisini daha bir fazla çekti bu buz pateni sporu. Pek spor yapmasamda bazen eser ve birşeyler yapmak isterim. Sakarya Üniversitesindeki ilk senemde arkadaşlarla gaza gelip ilk kez buz patenine gitmiştim. Zevkini anlatmak pek kolay değil. Ancak ilk buza çıkışta bi hayli zorlandığınızı söylemem gerekir. Tabi o günden sonra bir çok kez bu pisti ziyaret ettim.

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ne ait olan Olimpik Buz Pisti diğer buz pistlerinden ekonomik olası, olimpik olması, İstanbul dan ve Sakarya dan kolay ulaşılabilmesinden dolayı tercih sebebimiz oluyordu. İstanbul Bakırköye de Galeria daki buz pisti küçük diye ve birde düştüğümüzde tanıdık birilerin görmesi söz konusu olduğu için cesaret edip de gidebildiğimiz bi pist değildir Kocaelide düşsen seni kim tanıcak ta rezil olacaksın rahatlığıyla kayabilirsiniz.

    Serbest seansları bilmemiz gerekiyor tabiki. Bu güne kadar bugün seans yok yada seanslar çok sonra gibi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama bir program yapılacaksa arayarak gitmek iyi olur diye düşünüyorum. Seanslar 45 dakika sürüyor. Giriş ücretleri Hafta sonları: paten kirası + buza giriş = 5 lira, benim patenim var ben sadece buza giriş ücreti öderim diyen üstadlar için 2 lira. Hafta içi ise paten kirası ve buza giriş sadece 4 lira.

    İstanbul da hafta sonu trafiğini düşünürseniz birde köprüden geçerek diğer buz pistlerine ulaşacaksanız, ayrıca gittiğiniz yerdeki fiyatları düşünürseniz, yada sıkıldım bu şehrin kalabalığından biraz uzaklaşayım derseniz işte izmit ve olimpik buz pisti. 45 dakika kadar eğlence, gülüşme, düşme, kalkamama sonrasında biraz gezinti ardından bir yemek ve sonra dönüş Bence denemelisiniz.


    Daha detaylı bilgi için ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnternet Sitesi nden ulaşabilirsiniz yada 0262 226 6096 numaralı telefondan direk Buz Pisti ile irtibat kurabilirsiniz.

    noimage

    noimage
#29.10.2010 12:03 0 0 0
  • Çok güzeL ya (:

    Gidicem zateen .D
#23.01.2011 17:01 0 0 0