Malzeme
1 kg. Ispanak yaprağı (Haşlanmış ve ince kıyılmış)
1 çay bardağı Bizim Mısır Yağı
1 çay kasığı Hint biberi
2 adet soğan (İnce kıyılmış)
2 adet yumurta
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
1 su bardağı et suyu veya su

Hazırlanışı
" Tencere içinde Bizim mısır yağını kızdırın. İçine soğanı koyup, biraz yumuşatın.
" Ispanağı, tuzu, Hint biberini ve karabiberi ekleyip 5 dakika karıştırın.
" Et suyunu, yumurtayı da ilave ettikten sonra iyice karıştırın.
" Yumurtalar pişip suyunu çekince lezzetini kontrol edin ve ateşten alın.
" Yoğurtla veya bir yemeğin yanında garnitür olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 448
favori
like
share
ozlems_o Tarih: 04.05.2006 09:59
güzel bir şeye benzio eline sağlık SU PERİSİ