Fırında Patatesli Biftek

Son güncelleme: 02.12.2010 01:18
  • Fırında Patatesli Biftek Tarifi - Fırında Patatesli Biftek Yapılışı - Fırında Patatesli Biftek Nasıl Yapılır - Fırında Patatesli Biftek Pişirme Süresi

    4 parça biftek
    2 diş sarımsak
    3 çorba kaşığı sıvıyağ
    1 adet domates
    1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
    1 tatlı kaşığı salça
    1 tatlı kaşığı tuz
    3 adet orta boy patates

    Sarımsak dövülür, domates rendelenir, bir kaba konur. Üzerine salça, toz biber, yağ ve tuz eklenir iyice karıştırılır. İçine biftekler atılır ve buzdolabında yarım saat dinlendirilir. Daha sonra yağlanmış tepsiye konur. Kenarlarına soyulmuş ve daire şeklinde doğranmış patatesler yerleştirilir. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 35-40 dakika pişirilir.
#04.11.2010 14:21 0 0 0
  • Herşeyide sen paylaşiorsun miss fenerli ellerine saglık herseyı sen biliorsun bacim sagul :D
#04.11.2010 14:22 0 0 0
  • tesekkurler
#02.12.2010 01:18 0 0 0