MALZEMESİ
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
2 yemek kaşığı elma sirkesi
2 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı ince kıyılmış taze fesleğen (yoksa 1 yemek kaşığı toz fesleğen)
4 tatlı kaşığı toz şeker
Yarım çay kaşığı tuz ve karabiber

TARİF
Derin ve yayvan bir karıştırma kabına tüm sos malzemelerini koyup karıştıralım. Izgara yapacağımız sebzeleri yukarıdaki sosun içine atalım ve çıkaralım.
Orta ısıdaki ızgaranın üzerine koyup, sık sık fırça ile yine sostan sürerek, sebzeleri çevirelim.
Kızarıp, iyice yumuşayan sebzeleri servis tabağına alalım.
Üzerine, kalan sos malzemesini gezdirelim veya servise sunalım.




Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 497
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 08:51
paylaşım için çok thanks....
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 16:02
saolasın
Garip07 Tarih: 22.12.2006 02:52
paylasim icin tessekürler
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:36
Ellerine Saglik
refik Tarih: 17.05.2006 16:18
güzel tariflerin için eline sağlık