MALZEMESİ
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
2 yemek kaşığı elma sirkesi
2 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı ince kıyılmış taze fesleğen (yoksa 1 yemek kaşığı toz fesleğen)
4 tatlı kaşığı toz şeker
Yarım çay kaşığı tuz ve karabiber

TARİF
Derin ve yayvan bir karıştırma kabına tüm sos malzemelerini koyup karıştıralım. Izgara yapacağımız sebzeleri yukarıdaki sosun içine atalım ve çıkaralım.
Orta ısıdaki ızgaranın üzerine koyup, sık sık fırça ile yine sostan sürerek, sebzeleri çevirelim.
Kızarıp, iyice yumuşayan sebzeleri servis tabağına alalım.
Üzerine, kalan sos malzemesini gezdirelim veya servise sunalım.




Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 512
favori
like
share
by_cyber Tarih: 08.07.2008 07:51
paylaşım için çok thanks....
elma kurdu Tarih: 02.01.2008 15:02
saolasın
Garip07 Tarih: 22.12.2006 01:52
paylasim icin tessekürler
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 21:36
Ellerine Saglik
refik Tarih: 17.05.2006 15:18
güzel tariflerin için eline sağlık